Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 30 jaar

Je 30e verjaardag inluiden met vrienden en familie? Bij Kaartje2go vind je de leukste uitnodigingen met 30 jaar erop. Kies een van de hippe en moderne ontwerpen uit onze collectie en bewerk de tekst, foto's en andere elementen in de kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen voor je 30e verjaardag

Je 30e verjaardag is een bijzondere mijlpaal. Je twintiger jaren laat je achter je en het volwassen leven begint nu echt. Sommige dingen worden nu wat serieuzer, maar een tof verjaardagsfeest? Daar is nog altijd ruimte voor. Organiseer dus gerust een borrel, etentje of tuinfeest en proost samen op je 30e levensjaar. Hoe je plannen voor je verjaardag er ook uitzien; in onze collectie bevinden zich vast en zeker uitnodigingen die je aanspreken. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging met confetti of een trendy ontwerp met een foto. 

šŸŽ‰ Tip: bekijk ook onze uitnodigingen met aanpasbare leeftijd!

30 jaar uitnodiging maken

Heb je een uitnodiging met ‘30 jaar’ gevonden? Dan begint nu het échte werk: het personaliseren van de kaart in de kaartmaker. Naast het aanpassen van de tekst en het toevoegen van een foto kun je bijvoorbeeld de achtergrond veranderen en de uitnodiging versieren met ballonnen, slingers en klinkende champagneglazen. Organiseer je niet een 30 jaar feestje voor jezelf, maar - in het geheim - voor iemand anders? Vergeet dan niet om dit duidelijk op de uitnodiging te vermelden, zodat de surprise party een verrassing blijft!

Uitnodiging verjaardag 30 jaar klaar?

De uitnodiging voor je 30e verjaardag is klaar; tijd om je bestelling af te ronden. Je kunt ervoor kiezen om de uitnodigingen met 30 jaar af te maken met toffe extra’s. Stop de uitnodigingen bijvoorbeeld in een gekleurde envelop en plak er een sluitzegel met ‘30 jaar’ op. En kies je voor foliedruk, dan krijgen de uitnodigingen voor je 30e verjaardag de shine die ze verdienen. 

Bonustip: laat de uitnodiging voor je 30e verjaardag altijd even checken door iemand anders. Zo weet je zeker dat er geen fouten in de tekst zitten en dat alle informatie klopt!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.