Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodigingen 65 jaar maken

Hiep hiep hoera! Er mogen dit jaar 65 kaarsjes worden uitgeblazen op een gezellig feestje. Daarvoor zijn natuurlijk de mooiste uitnodigingen nodig. Kies voor de perfecte uitnodiging, met bijvoorbeeld een feestelijke foto van jezelf.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

65 jaar uitnodigingen maken

65 jaar worden is een mooie mijlpaal. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde uitnodiging te versturen naar al je vrienden, familie en andere dierbaren. We hebben de grootste kaartencollectie van Nederland. Keuze genoeg voor een perfect kaartje. 

Ons aanbod uitnodigingen

We hebben bij Kaartje2go ontzettend veel leuke uitnodigingen voor je feestje. Kies uit verschillende stijlen. Vier je je verjaardag in de tuin, kies dan voor een botanische uitnodiging met mooie bloemen en planten. Bij een modern en chique feestje hoort natuurlijk een stijlvolle uitnodiging. Heeft je verjaardag een gouden randje? Kies dan voor een uitnodiging met een goudlook. Gebruik hiervoor het filtermenu aan de linkerkant. Zo vind je sneller de perfecte uitnodigin voor een fantastisch feest. 

Door corona zijn er natuurlijk veel verjaardagsfeestjes niet doorgegaan. Zo kan het natuurlijk dat je vorig jaar al 65 bent geworden en dit jaar een feestje geeft. Vermeld dit dan op een leuke manier op de uitnodigingen. Kijk dan eens tussen onze inhaaluitnodigingen en zet bijvoorbeeld op de kaart ‘65 + 1 jaar!’

Vind de perfecte uitnodiging

Weet je al precies wat voor uitnodiging past bij je feestje? Maak dan gebruik van het filtermenu aan de rechterkant op de pagina. Kies voor een bijpassend thema zoals een borrel of etentje bijvoorbeeld. Of kies voor een fotokaart met een of meerdere mooie foto’s. 

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Met een gratis account van Kaartje2go kan je gebruik maken van ontzettend veel voordelen. Zo worden al je favoriete uitnodigingen opgeslagen. Op die manier kan je de volgende keer makkelijk verder met het personaliseren van je kaart. Daarnaast hebben we een ingelogde klantenkorting, waar je altijd leuke korting op kaarten krijgt. Daar bovenop geven we je eerste proefdruk helemaal gratis. Dan kan je zelf nog even nagaan of het ontwerp helemaal goed is. En beslis gelijk welke papiersoort en envelopkleur je wil gebruiken. 

Zelf een uitnodiging ontwerpen

Een uitnodiging voor je 65ste verjaardagsfeestje zelf ontwerpen is natuurlijk een leuk tijdverdrijf. Als je ervoor kiest om je uitnodigingen helemaal zelf te ontwerpen kunt je kiezen uit een van onze blanco kaarten. Laat je creativiteit de vrij loop, voeg leuke figuren, foto’s en teksten toe en kies een mooie achtergrondkleur. Ontwerp erop los tot de uitnodiging helemaal perfect is. 

Als je jarig bent, ben je natuurlijk de belangrijkste gast op het feestje. Je bent het middelpunt van het gezelschap, dus dan natuurlijk ook op de uitnodiging. Kies daarom voor een uitnodiging met een feestelijke foto van jezelf op de voorkant van de kaart. Klik aan de rechterkant van de uitnodigingen pagina op ‘Eigen foto’ voor een kaart met foto. Voeg je eigen foto en een bijpassende tekst toe en je uitnodiging is klaar om verstuurd te worden. 

Bedanken en feliciteren

Het feestje is geweest en wat was het gezellig. Reden genoeg voor een mooi bedankkaartje voor de eregast. 

Is het feestje al voorbij maar is het feestvarken binnenkort pas jarig? Verstuur dan een mooie felicitatiekaart

Tip: Kijk voor inspiratie voor je feestje of uitnodigingen eens op ons feestelijke Kaartje2go blog

Veelgestelde vragen uitnodigingen 65 jaar

Een uitnodiging voor je 65ste verjaardag maken kan op veel verschillende manieren en met ontzettend veel leuke opties. Daarom zetten we de stappen voor je op een rijtje:

  • Kies een kaart uit onze uitnodigingen collectie.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en bewerk de uitnodiging helemaal naar je wensen.
  • Voeg gezellige figuren en kleuren toe. Kies een mooie foto en voeg een tekst met de informatie over het feestje toe. 
  • Kies uit een van de formaten kaartjes.
  • Kies voor direct versturen of de uitnodigingen in een pakketje thuis laten bezorgen. 
  • Voeg leuke extra’s toe om je uitnodigingen nog feestelijker aan te kleden. 

Even geen inspiratie voor een tekst op je uitnodiging? Kijk eens tussen onze teksten voor uitnodigingen.

Dat kan zeker! Als je een Kaartje2go account hebt en ingelogd bent krijg je de proefdruk helemaal gratis. Je ontvangt dan niet alleen je ontworpen uitnodiging, maar ook een uitgebreid pakketje met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Voordat je de uitnodigingen dan echt bestelt kan je nog wat aanpassingen of toevoegingen doen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.