Ga naar de inhoud

Bijzondere trouwkaarten

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Win je trouwjurk!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Win je trouwjurk!

Bijzondere trouwkaarten maken

Ontwerp makkelijk en snel je eigen bijzondere trouwkaart. Of bewerk een bestaand kaartje en geef het the finishing touch. Je familie en vrienden zullen stralen. Voor je begint: maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Er zitten nog meer leuke voordelen aan, zoals een adresboek, extra korting en een gratis proefdruk.

Over onze kaartjes 

Bohemian, goud of modern: er zijn verschillende bijzondere stijlen trouwkaarten te bestellen. Maar ook trouwkaarten trends zoals waterverf of een fotocollage doen het goed. Bij Kaartje2go vind je meer dan 600 kaarten in de grootste kaartencollectie van Nederland. Met welke kaart ga jij je dierbaren verrassen? 

Trouwkaartensets met een bijzonder tintje

Wil je de uitnodiging extra bijzonder maken? Verstuur een leuke trouwkaarten set met een trouwkaart, menukaart, save the date kaart en een bedankkaartje. Zo creëer je het ultieme trouwgevoel bij de genodigden en hebben ze alle informatie die ze nodig hebben. 

Bijzondere trouwkaarten met foliedruk

Een gouden, zilveren of koperen foliedruk laat je trouwkaart nog meer stralen. Deze prachtige schitteringen springen eruit op de keukentafel. Let op: deze kaartjes hebben een iets langere levertijd omdat het glanslaagje moet drogen. 

Zelf een trouwkaart ontwerpen 

Ga je zelf aan de slag? Wat leuk! Je kan je creatieve ei helemaal kwijt in onze kaartmaker. Start met een blanco kaart en bouw het design helemaal zelf op. Of begin met een fotokaart en zet een geüploade foto als het stralende middelpunt op de kaart. 

Hoe maak ik een trouwkaart?

Het maken van een bijzondere trouwkaart kun je simpel en snel zelf doen via onze kaartmaker. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het graag voor je uit:

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste symbolen, teksten en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst over jullie aanstaande trouwdag.
  4. Bestel een gratis proefdruk of rond je bestelling direct af.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze hippe of klassieke trouwkaarten. Of ben je nog zoekende in wat voor tekst je op de trouwkaart wilt gebruiken? Kaartje2go heeft een aantal leuke trouwkaarten voorbeeldteksten voor je klaargezet. 

Bijzondere trouwkaarten bestellen

Yes, je hebt een leuk trouwkaartje gemaakt. Nu is het tijd om te gaan bestellen. Wat is er allemaal mogelijk?

Ja, dat kan! Je wil er zeker van zijn dat jullie de allermooiste en meest bijzondere trouwkaarten versturen. Zo krijgen je familie en vrienden direct een warm gevoel bij jullie aanstaande huwelijk. Kies er daarom voor om een gratis proefdruk te bestellen. Wij versturen het kaartje zo snel mogelijk naar je adres, zodat je het kaartje thuis kan bekijken en aanvoelen. Is dit het kaartje dat jullie willen versturen? Wij hebben je proefdruk opgeslagen in je account zodat je hem direct kan versturen!

Bijzondere trouwkaarten versturen 

Je bent bijna klaar, de kaartjes hoeven alleen nog verstuurd te worden. Dan is het officieel en kan het uitkijken naar jullie grote dag echt beginnen. 

Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct te versturen. Stuur een adresverzoeker naar je familie en vrienden. Zo heb je direct alles verzameld in je adresboek. Rond de bestelling af en vink alle genodigden aan. Zo geregeld!

Uiteraard kun je de kaartjes ook thuis ontvangen. Verstuur de bijzondere trouwkaarten naar je eigen adres en ontvang ze in een pakketje. Zo kun je zelf nog iets op de kaart schrijven, iets in de envelop stoppen of andere extra’s toevoegen. Wonen je dierbaren in de buurt? Dan kun je de kaartjes zelf rondbrengen. Gezellig!

Trouwkaarten: We helpen je graag 

Heb je nog vragen over het maken of bestellen van je bijzondere trouwkaarten? In onze veelgestelde vragen staat een hoop informatie. Of neem contact op met onze medewerkers, ze helpen je graag verder.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.