Ga naar de inhoud
Fryske kaartsjesDe moaiste Fryske kaartsjes foar elk momint
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.487 beoordelingen

Fryske kaartsjes

Echte Friese kaarten

Meitsje sels moaie Fryske kaartsjes by Kaartje2go. De kaartsjes binne maklik te meitsjen. En kinst se sa sels ferstjoere.

Fryske kaartsjes maken met plezier

Het maken van je eigen Fryske kaartsjes is bij Kaartje2go heel eenvoudig.

Fryske kaartsjes maken

Kies een kaart uit de collectie Fryske kaartsjes, bijvoorbeeld een betterskip kaartsje, of maak je kaart helemaal zelf. Je kan nameljik zelf foto's, teksten, figuren en kaders toevoegen aan je kaart. Bestel je voor 20:00 uur, dan doen wij diezelfde dag jouw kaart nog op de post. We hebben naast Fryske kaartsjes ook authentieke ansichtkaarten.

Friese teksten

Heb je geen inspiratie voor een leuke tekst op je kaart? Kijk dan eens bij onze leuke teksten voor op jouw Friese kaart!

Een Friese kaart kun je makkelijk en snel maken in onze kaartmaker. Bekijk de galerij en kies het leukste kaartje. Klik op ‘Kaart bewerken’ en voeg de leukste figuren, kaders en foto’s toe op de kaart. Klik op verzenden en wij doen de rest!

Ja, dat kan zeker! Scroll door de galerij en klik op het mooiste kaartje. Kies ervoor om de kaart te bewerken in de kaartmaker. Klik nu op een foto op de kaart en vervang hem voor een eigen foto. Je kan je eigen foto makkelijk importeren vanaf je computer of social media kanaal. Handig!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.