Ga naar de inhoud

Stichting Jarige Job kaarten

Steun Stichting Jarige Job met aankoop van een van deze kaarten!

Ieder kind verdient een verjaardag

Met de speciale kaartcollectie voor Stichting Jarige Job help je mee om een verjaardag mogelijk te maken voor een kind. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is.

logo jarige job

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

superjob om de hoek
superjob ballonnen

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag, door het geven van een verjaardagsbox (t.w.v. €35,-). Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

De kaarten zijn ontworpen door Stichting Jarige Job en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.