Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Stichting Babyspullen

Steun Stichting Babyspullen met aankoop van een van deze kaarten!

Stichting Babyspullen zamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in, waar wij babystartpakketten van maken. Zo helpen we (aanstaande) oduers die het financieel moeilijk hebben. Verstuur een kaartje van Stichting Babyspullen en help mee om ieder kind een goede start geven!

logo stichting babyspullen
Kaarten van Stichting Babyspullen
Nieuw
Felicitatiekaarten met leuke stijlvolle bloemen
Nieuw
Beterschapskaart bloemen opkikkertje voor jou
Felicitatiekaart geboorte hoera een zoon
Geboortekaartje met grote foto en doorzichtig vlak
Verjaardagskaart met foto en lieve luiaard met feesthoedje
Felicitatie voor een geboorte met rompertje

Over Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zamelen we landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in, waar we babystartpakketten van maken.

In Nederland groeit nog steeds 1 op de 13 kinderen op in armoede. En elke moeder verdient het om te genieten van haar baby zonder zich zorgen te hoeven maken over al die dingen die zij nodig hebben in de eerste twee levensjaren. Met een babystartpakket van Stichting Babyspullen hebben aanstaande ouders in huis wat zij de eerste twee jaar van het kindje écht nodig hebben. Niet per se nieuw, maar wel mooi om te dragen en fijn om te gebruiken. Deze pakketten worden via diverse instanties gratis verstrekt aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Een met zorg samengesteld vrolijk en mooi pakket!

 

 

 

 

De kaarten zijn ontworpen door Stichting Babyspullen en Kaartje2go en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.