Kaarten van Stichting BabyspullenSteun Stichting Babyspullen met aankoop van een van deze kaarten!

Kaarten van Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Daarom zamelen we landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in, waar we babystartpakketten van maken. Deze pakketten worden via diverse instanties gratis verstrekt aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen biedt een set kaarten aan voor de viering van een geboorte, verjaardag en de kerstdagen. Verstuur een kaartje van Stichting Babyspullen en help mee om ieder kind een goede start geven!

logo stichting babyspullen
Kaarten van Stichting Babyspullen

Over Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start.

In Nederland groeit nog steeds 1 op de 13 kinderen op in armoede. En elke moeder verdient het om te genieten van haar baby zonder zich zorgen te hoeven maken over al die dingen die zij nodig hebben in de eerste twee levensjaren. Met een babystartpakket van Stichting Babyspullen hebben aanstaande ouders in huis wat zij de eerste twee jaar van het kindje écht nodig hebben. Niet per se nieuw, maar wel mooi om te dragen en fijn om te gebruiken. Een met zorg samengesteld vrolijk en mooi pakket!

De kaarten zijn ontworpen door Stichting Babyspullen en Kaartje2go en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.