Kaarten van CliniclownsSteun CliniClowns met aankoop van een van deze kaarten!

Kaarten van CliniClowns

Kaartje2go en CliniClowns werken samen aan een unieke, exclusieve kaartencollectie. Vrolijkheid, plezier en verrassing staan centraal in deze CliniClowns collectie. Kaartje2go doneert aan CliniClowns bij elke verstuurde kaart uit de CliniClowns collectie.

Help mee en verstuur een kaart uit de CliniClowns collectie, zodat CliniClowns nog meer kwetsbare kinderen en mensen met dementie afleiding en plezier kunnen brengen. 

logo Cliniclowns

Over CliniClowns
CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft.

Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Kind op bed met Cliniclowns
Cliniclown met tablet
Cliniclown met oudere vrouw
Cliniclown met jongetje

De kaarten zijn ontworpen door CliniClowns en Kaartje2go en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.