Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Hippo & Friends

Steun Hippo & Friends met aankoop van een van deze kaarten!

Kaartje2go en Hippo & Friends type 1 diabetesfonds slaan de handen in elkaar. Macy en Hippo staan centraal in deze Hippo & Friends collectie. Kaartje2go doneert bij elke verstuurde kaart uit deze collectie een deel aan Hippo & Friends. Je kunt bij bestelling van een kaart zelf ook een eenmalige vrijwillige donatie doen.

Help mee en verstuur een kaart uit de Hippo & friends collectie, zodat zij nog meer bewustzijnscampagnes en wetenschappelijk onderzoek rond type 1 diabetes kunnen steunen.

logo hippo & friends
Kaarten van Hippo & Friends
Happy new year Hippo & Friends type 1 diabetesfonds
Dikke knuffel Hippo & Friends type 1 diabetesfonds

Over Hippo & Friends

Sinds het ontstaan van het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds steunen we fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het ziekteverloop van type 1 diabetes, maar ook naar nieuwe medicijnen of behandelingswijzen ter voorkoming en genezing van type 1 diabetes. Daarnaast willen we sensibiliseren, omdat er nog te veel misverstanden bestaan over type 1 diabetes en inzetten op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met type 1 diabetes. Sport werkt heilzaam, ook in mensen met diabetes en dus zetten we sterk in op een educatief programma rond sport en diabetes (DiaT1op). Elke dag krijgt één kind in België de levenslange diagnose van type 1 diabetes, bekijk de animatievideo.

hippo & friends
chantal & hippo
hippo&friends animatievideo

De kaarten zijn ontworpen door Marieke van Ditshuizen t.v.v. het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.