Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Bliss to Shine

Steun Bliss to Shine met aankoop van een van deze kaarten!

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, de ziekte even te vergeten en nieuwe, onbetaalbare herinneringen op te bouwen. Stichting Bliss to Shine creërt onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Kaartje2go doneert aan Stichting Bliss to Shine bij elke verstuurde kaart uit de Bliss to Shine collectie. Je kunt bij bestelling van een kaart zelf ook een eenmalige vrijwillige donatie doen.

logo Bliss to Shine
Kaarten van Bliss to Shine
Will you be my Valentine? - Valentijnskaart
Bliss to Shine - Gefeliciteerd
Kanker heb je niet alleen, daarom denk ik aan jou
Kerstkaart stralende feestdagen en een gezond 2024
Nieuwe Woning - Bliss to Shine
Gefeliciteerd - Bliss to Shine
Je staat er niet alleen voor
Ik denk aan jou....

Over Bliss to Shine
Bliss to Shine laat wensen in vervulling gaan tijdens een Blissi Special Day voor de kinderen/gezinnen die te maken hebben met kanker. Tijdens de Blissi Special Day draait alles om het kind, en de rest van het gezin geniet mee. Even een dag niet bezig zijn met kanker, maar met kind-zijn. Samen genieten en herinneringen maken voor het leven, hoe lang dat ook mag duren.

Daarnaast organiseert Bliss to Shine jaarlijks de Shine Day. Iedereen is hierbij van harte welkom. Niet alleen de kankerpatiënt en naasten, maar ook buren, vrienden en desnoods die ene collega die altijd boodschappen voor je doet! Tijdens de Shine Day zijn er allerlei activiteiten, maar bijvoorbeeld ook informatiekraampjes. Je kunt er met gemak een dag mee vullen, met wat er allemaal te doen is! Het doel van de Shine Day is vooral om er even lekker uit te zijn.

De kaarten zijn ontworpen door Bliss to Shine en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.