Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zet zich in 136 landen en gebieden structureel in voor kinderen die het risico lopen de ouderlijke zorg te verliezen en kinderen die de zorg van hun ouders zijn verloren. Want geen kind mag alleen opgroeien. Een gedeelte van de opbrengst van deze kaarten gaat rechtstreeks naar SOS Kinderdorpen. Zo steun je hun werk en draag je bij aan een betere toekomst voor kinderen wereldwijd.

logo SOS kinderdorpen
Kaarten van SOS Kinderdorpen
Kerstkaart SOS Kinderdorpen Nederland
Kerstkaart SOS Kinderdorpen met vaste foto

Ieder kind heeft recht op een mooie toekomst, waar hij of zij ook geboren wordt. Zonder uitzondering. Helaas is deze mooie toekomst niet voor ieder kind weggelegd. Wereldwijd groeien 1 op de 10 kinderen op zonder de zorg, bescherming en begeleiding die zij nodig hebben. SOS Kinderdorpen zet zich in 136 landen en gebieden structureel in voor kinderen die het risico lopen de ouderlijke zorg te verliezen en kinderen die de zorg van hun ouders zijn verloren. Want geen kind mag alleen opgroeien.
Om te voorkomen dat kinderen er alleen voor komen te staan versterken wij kwetsbare families en geven wij kinderen zonder familie een nieuw thuis in een van onze SOS kinderdorpen.

Maar dit kunnen we niet alleen. We hopen dan ook dat u er voor kiest om een SOS Kinderdorpen kaart te kopen en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen wereldwijd.

moeder met kind  SOS kinderdorpen

De kaarten zijn ontworpen door SOS Kinderdorpen en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.