Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten van Amnesty International

Steun Amnesty met aankoop van een van deze kaarten!

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren wij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten. Je vindt dus voor veel momenten een geschikt kaartje, waarmee je ook nog eens het werk van Amnesty steunt! 

logo amnesty
Kaarten van Amnesty International
Zomaar kaart voor een vriend
Gelukspoppetjes kaart
Kerstkaart rainbow dove
Kerstkaarten bright doves
Kerstkaart Rainbow candles
Kerstkaart Bright Dove wit

Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging.

Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.

De kaarten zijn ontworpen door Amnesty International en worden aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.