Kaarten van Amnesty InternationalSteun Amnesty met aankoop van een van deze kaarten!

Kaarten van Amnesty International

Amnesty International beschermt en versterkt mensen. In meer dan 150 landen voeren wij actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Amnesty International heeft een gevarieerde collectie met onder andere verjaardags-, kerst- en zomaar kaarten. Je vindt dus voor veel momenten een geschikt kaartje, waarmee je ook nog eens het werk van Amnesty steunt! 

logo amnesty
Kinderkaarten

Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid.

Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging.

Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.

De kaarten zijn ontworpen door Amnesty International en worden aangeboden bij Kaartje2go.