Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kaarten Sisterhood

Kaarten van Stillborn Sisterhood

Kaartje2go en de Stillborn Sisterhood onder leiding van Desirée van Nieuwenhoven werken samen aan een unieke, exclusieve kaartencollectie. Passende, liefdevolle kaarten om ouders die een stilgeboorte of miskraam hebben ervaren, warmte, steun en kracht te geven. Kaartje2go doneert aan de Stillborn Sisterhood bij elke verstuurde kaart uit de Sisterhood collectie. Je kunt bij bestelling van een kaart zelf ook een eenmalige vrijwillige donatie doen. Bij iedere verstuurde kaart vanuit de Sisterhood collectie steun jij de Stillborn Sisterhood om vrouwen te kunnen ondersteunen in het verlies, te helpen verwerken waardoor ze weer verder kunnen en het plezier in het leven weer kunnen voelen.

logo Stillborn Sisterhood
Steun Stillborn Sisterhood met aankoop van een van deze kaarten!
Nieuw
Sterkte kaart stilgeboren baby hartjesballon oranjeroze
Nieuw
Sterkte kaart jaardag stilgeboren baby ballon groen
Nieuw
Condoleancekaart stilgeboren baby mooiste ster donkerblauw
Nieuw
Sterkte kaart stilgeboren baby regenboog lila

Over de Stillborn Sisterhood
De Stillborn Sisterhood, opgezet door Desirée van Nieuwenhoven, die zelf twee stilgeboren kinderen heeft en een miskraam heeft meegemaakt, biedt steun aan vrouwen die zich eenzaam of onbegrepen voelen na het verlies van een baby.

De leden van de Stillborn Sisterhood ervaren een leegte en worstelen om het leven weer kleur te geven. Binnen de Sisterhood begrijpen we elkaar perfect, omdat we allemaal hetzelfde hebben meegemaakt. We komen tweemaal per maand online samen om op een luchtige en ontspannen manier onze ervaringen en emoties te delen. Het praten over verlies en hoe je verder kunt na een stilgeboorte of miskraam maakt echt een verschil. Het biedt erkenning en herkenning, waardoor de levenslust terugkomt en het leven weer straalt. Vrouwen voelen zich begrepen en gezien, en ervaren niet langer eenzaamheid.

Het verlies van een baby kan het leven ingrijpend veranderen door de heftigheid van de gebeurtenis. Het delen met gelijkgestemden geeft letterlijk ruimte en maakt het ondraaglijke weer draaglijk.

Vlinder Sisterhood

De kaarten zijn ontworpen door Kaartje2go voor Stillborn Sisterhood en worden exclusief aangeboden bij Kaartje2go.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.