Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met veertjes

Hangend aan een dromenvanger, dwarrelend in de wind of omringd door hartjes en blaadjes: veren op een geboortekaartje zijn helemaal in. Kies een mooi ontwerp, pas het naar wens aan en bestel een gratis proefdruk.

Een hip geboortekaartje met veren maken

Meer en meer bohemian elementen weten een plaats te veroveren op geboortekaartjes. Zo zie je naast veren ook dromenvangers, tipi’s en hoofdtooien steeds vaker de spotlight stelen. Kies voor een veren geboortekaartje met pijlen voor een stoer effect of met hartjes en blaadjes voor een zachte touch. Ook dieren zoals een beer, flamingo en luiaard doen het goed op geboortekaartjes met een veer vanwege hun lieve en grappige uiterlijk. Spreekt een geboortekaartje met veertjes je aan en wil je dat kaart een wat meer authentieke uitstraling heeft? Vink dan onder stijl het vakje klassiek aan en ontdek welk geboortekaartje je het meest aanspreekt.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met veren

Heb je een mooi en origineel geboortekaartje met veertjes gespot? Geef er een persoonlijke touch aan door het kaartje te bewerken met onze online kaartmaker. Dat doe je zo:

  1. Voeg leuke figuren als stippen, hartjes en blaadjes toe of plaats een foto van je hummeltje op een prominente plek. 
  2. Naast het design maakt ook de tekst een geboortekaartje bijzonder: een lief gedichtje, een toepasselijke quote of een stuk uit een songtekst om de komst van jullie kleine wonder aan te kondigen.

Nog geen keuze kunnen maken? Ter inspiratie hebben we de leukste teksten voor geboortekaartjes voor je verzameld.

Sommige dingen wil je gewoon in het echt zien en voelen voordat je een definitieve keuze maakt. Dat snappen we en daarom sturen we met liefde een proefpakket naar je op. Deze kun je eenvoudig aanvragen door te klikken op ‘Proefdruk bestellen’. Was je al bezig met het ontwerpen van een geboortekaartje? Geen nood, ook bij ‘Verzendmethode’ kun je deze optie aanvinken. Doe je dit op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds? Dan valt het proefpakket in 95 procent van de gevallen de volgende dag al op de mat. In het pakket vind je een gratis proefdruk van het geboortekaartje, samen met voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zo kun je rustig en zorgvuldig kijken of alle details naar wens zijn en met welke extra’s het geboortekaartje het best tot z’n recht komt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.