Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Houten geboortekaartjes maken

Een belangrijke trend in geboortekaartjes-land zijn de ‘houten’ geboortekaartjes: achtergronden of stukjes achtergrond op de geboortekaartjes die een hout-look hebben. Denk bijvoorbeeld aan de steigerhout look of hout in de traditionele blauw en roze kleuren. We hebben een groot assortiment houten geboortekaartjes, speciaal voor een uniek geboortekaartje!

Geboortekaartje met hout

Heb je al een keuze gemaakt uit één van de geboortekaartjes met hout-look? Kies één van de kaartjes en voeg een persoonlijke tekst toe. Je mag ook figuren en kaders toevoegen, evenals een foto van je pasgeboren spruit. Het is bij ons mogelijk om alle geboortekaartjes te laten versturen door ons. Je maakt dan je kaartje en voegt alle adressen toe, eventueel in een Excel upload. Het is ook mogelijk om alle geboortekaartjes in pakketvorm naar jezelf te laten versturen, zodat je alle adressen zelf op de enveloppen kunt schrijven.

Niet op zoek naar houten geboortekaartjes, maar wel op zoek naar een hip geboortekaartje? Ga dan naar onze hippe geboortekaartjes!

Terug naar boven