Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Opkikker kaarten

Een opkikkertje. Iedereen heeft momenten waarop je het goed kan gebruiken. Als iemand ziek is, iets gebroken heeft of in het ziekenhuis ligt, bijvoorbeeld. Een kaartje is altijd leuk, maar juist dan is het extra fijn om opgefleurd te worden. Bij Kaartje2go vind je de leukste opkikker kaarten.

Beterschapskaarten voor het ziekenhuis

Door ziekte thuis zitten of in het ziekenhuis liggen is niet leuk. De dagen duren lang en lijken allemaal hetzelfde. Het is dan extra fijn om verrast te worden. Een opkikker kaart is de ideale manier om iemand te verrassen. Met zo’n kaart kun je de ontvanger heel even weghalen uit de dagelijkse routine. En een opkikkertje kaart biedt natuurlijk ook alle ruimte om de zieke beterschap te wensen. Dat doe je met een mooie boodschap of een grappige tekst. Het lijkt misschien een klein gebaar om zo’n kaart te sturen, maar het kan het lichtpuntje van iemands dag zijn.

Een kaart als opkikkertje

Voor dat lichtpuntje kun jij zorgen. En dat kan zelfs met weinig moeite. Want bij ons maak en verstuur je een beterschapskaart als opkikkertje. Zelfs zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Fleur iemand op met één van onze kaarten. We hebben ze in allerlei soorten en kleuren. Je vindt bij ons kaarten met een (op)kikker, maar ook kaarten met een lieve tekst. We snappen dat het aanbod opkikker kaarten je kan overweldigen. Daar hebben we een oplossing voor: het filtermenu. Door jouw wensen in het filtermenu te selecteren, maak je eenvoudig een selectie van kaarten die bij de ontvanger passen. Zo wordt het kiezen van een opkikkertje veel makkelijker!

Kaarten als opkikker voor iedere gelegenheid

Een opkikkertje doet het altijd goed. Maar ook als je op zoek bent naar een specifieke beterschapskaart, vind je het bij ons. We hebben kaarten voor iedere gelegenheid. Ligt de ontvanger bijvoorbeeld in het ziekenhuis? Bekijk dan eens onze beterschapskaarten ‘ziekenhuis’. En voor ontvangers die iets gebroken hebben, kijk je bij de kaarten beterschap ‘gebroken’. We hebben ook aan de kleine zieken gedacht met beterschapskaarten voor kinderen. Bij ons vind je voor iedere situatie een passende kaart!

Zo maak en verzend je een ‘opkikker’ kaart

Als je een opkikker kaart hebt gekozen, kun je beginnen met bewerken. Met onze kaartmaker is het maken van een kaart wel heel makkelijk. Gebruik de leukste figuren om de kaart op te vrolijken. Of upload een grappige foto van (jou en) de ontvanger en schrijf er een leuke tekst bij. Je leest het al: je kunt er echt alle kanten mee op. Met één van onze kaders om de foto maak je het helemaal af. Maar natuurlijk is het ook gewoon goed om alleen een tekst toe te voegen. Met een mooie, grappige of lieve beterschapswens zal de ontvanger heel blij zijn. Het maakt niet uit hoe je de kaart maakt. Want met een opkikkerkaart maak jij iemands dag!

Tevreden met je kaart? Bepaal dan eerst nog of je een cadeautje toevoegt aan je bestelling, voordat je het verstuurd. Iets zoets of een boeketje rozen bijvoorbeeld. Voeg vervolgens het adres van de ontvanger toe en kies de datum waarop jij de kaart wilt laten bezorgen. Bestel je voor 20.00 uur? Dan wordt de kaart in 95% van de gevallen morgen bezorgd. En wanneer je voor het eerst bij ons besteld, krijg je de kaart cadeau. Zo leuk is het om een kaartje te versturen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.