Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Beterschapskaarten ziekenhuis

Ligt iemand in het ziekenhuis? Stuur dan een beterschapskaartje! Kies uit onze ruime collectie beterschapskaarten voor kinderen of maak een kaart met je eigen foto. Gebruik leuke versieringen en maak zo een unieke beterschapskaart.

Beterschapskaarten ziekenhuis 

Ligt een vriend(in), familielid of kennis in het ziekenhuis na een operatie of andere behandeling? Laat deze persoon weten dat je aan hem of haar denkt met een beterschapskaart van Kaartje2go. Met een kaartje kun je je dierbare een spoedig herstel toewensen en laten weten dat je voor hem of haar klaarstaat. Bied bijvoorbeeld aan om boodschappen te doen, de planten water te geven of de hond uit te laten. Je persoonlijke gebaar wordt ongetwijfeld gewaardeerd. Bestel je je beterschapskaart voor 20.00 uur? Dan doen we hem vandaag nog voor je op de post.

Een mooie beterschapskaart kiezen

Ook al is het bedoeld om je beter te maken, een operatie is nooit leuk. Ook het herstel duurt vaak enige tijd en verloopt zelden pijnloos. Stuur daarom een opbeurende of juist grappige beterschapskaart naar iemand toe die in het ziekenhuis ligt. Deze persoon kan dan jouw kaart ophangen, ernaar kijken voor steun en kracht putten uit jouw lieve beterschapswensen. 

In onze collectie beterschapskaarten vind je mooie kaarten voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. Er zit er vast eentje tussen die een glimlach op de ontvangers gezicht tovert. Voelt het sturen van een kaart niet genoeg en wil je graag meer betekenen? Voeg dan een klein cadeautje aan de bestelling toe. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere chocoladereep of een doosje ‘Charge you up” thee. 

In een handomdraai een unieke kaart

Heb je een leuke kaart uitgekozen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met onze online kaartenmaker. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het heel eenvoudig aanpassen of toevoegen. Zo is het mogelijk om alle tekst, achtergronden en lettertypen te wijzigen. Ook kun je een leuke foto van jou of van jullie samen op de kaart plaatsen. Vergeet ook niet om de kaart te versieren met allerlei grappige figuren. Voeg bijvoorbeeld een olifant met een thermometer, een ezel gehuld in verband of een reuzen muffin toe om de kaart nog unieker te maken. Wil je ook een toepasselijke tekst op de kaart zetten, maar vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Dat begrijpen wij. Daarom hebben we een aantal beterschapsteksten verzameld ter inspiratie. 

Een beterschapskaart versturen

Ben je tevreden met de door jou gemaakte kaart? Selecteer dan de gewenste kaartgrootte (normaal, groot of super) en vul de adresgegevens van het ziekenhuis in. Vermeld naast de ontvangers naam ook de afdeling waar deze persoon verblijft en het kamernummer. Zo weet je zeker dat de kaart goed aankomt. Wil je de beterschapskaart liever zelf geven? Stuur dan de beterschapskaart naar je eigen adres toe door op de button ‘thuis ontvangen’ te klikken. De kaart komt dan met een blanco envelop naar je toe. 

Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan wordt hij in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al bezorgd. Is dit de eerste keer dat je een kaartje bestelt bij Kaartje2go? Dan krijg je hem van ons cadeau! Zo wordt een kaartje versturen nog leuker.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.