Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaarten ziekenhuis

Ligt iemand in het ziekenhuis? Stuur dan een beterschapskaartje! Kies uit onze ruime collectie beterschapskaarten voor kinderen of maak een kaart met je eigen foto. Gebruik leuke versieringen en maak zo een unieke beterschapskaart.

Beterschapskaarten ziekenhuis 

Ligt een vriend(in), familielid of kennis in het ziekenhuis na een operatie of andere behandeling? Laat deze persoon weten dat je aan hem of haar denkt met een beterschapskaart van Kaartje2go. Met een kaartje kun je je dierbare een spoedig herstel toewensen en laten weten dat je voor hem of haar klaarstaat. Bied bijvoorbeeld aan om boodschappen te doen, de planten water te geven of de hond uit te laten. Je persoonlijke gebaar wordt ongetwijfeld gewaardeerd. Bestel je je beterschapskaart voor 20.00 uur? Dan doen we hem vandaag nog voor je op de post.

Kaartje sturen naar ziekenhuis: kies een mooie beterschapskaart uit

Ook al is het bedoeld om je beter te maken, een operatie is nooit leuk. Ook het herstel duurt vaak enige tijd en verloopt zelden pijnloos. Stuur daarom een opbeurende of juist grappige beterschapskaart naar iemand toe die in het ziekenhuis ligt. Deze persoon kan dan jouw kaart ophangen, ernaar kijken voor steun en kracht putten uit jouw lieve beterschapswensen. 

In onze collectie beterschapskaarten vind je mooie kaarten voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. Er zit er vast eentje tussen die een glimlach op de ontvangers gezicht tovert. Voelt het sturen van een kaart niet genoeg en wil je graag meer betekenen? Voeg dan een klein cadeautje aan de bestelling toe. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere chocoladereep of een doosje ‘Charge you up” thee. 

Tip: Wil je ook een toepasselijke tekst op de kaart zetten, maar vind je het lastig om de juiste woorden te vinden? Dat begrijpen wij. Daarom hebben we een aantal beterschapsteksten verzameld ter inspiratie. 

Ja, dat kan! Als je een beterschap kaart naar een ziekenhuis wilt sturen, kun je kiezen voor ziekenhuisadressering. Hiermee hoef je het adres van het ziekenhuis niet zelf op te zoeken of te onthouden. Bij het toevoegen van het adres vind je boven de velden waar je het adres invult de optie ‘Ziekenhuis’. Vervolgens verschijnt er een zoekbalk waarin je het ziekenhuis kunt opzoeken. Kies het ziekenhuis uit de lijst en het juiste adres wordt automatisch ingevuld. Het is belangrijk om de gegevens van de ontvanger toe te voegen, zodat de kaart op de juiste afdeling en kamer terechtkomt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.