Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bedankkaarten ‘bedankt collega’

Wat een pech, er gaat een collega weg. Voor een nieuwe baan, een avontuur in het buitenland of om te genieten van pensioen. Wat de reden van vertrek ook is; bedank je collega met een leuke kaart en wens hem of haar veel succes toe!

Collega bedanken met een kaart

In onze collectie vind je tientallen bedankkaarten voor collega’s. Ook tussen onze algemene bedankt kaarten zitten personaliseerbare ontwerpen voor het bedanken van een collega. Want met collega’s besteed je veel tijd. Samenwerken, koffie voor elkaar halen en wandelen in de pauze; niet gek dat ze ons snel dierbaar worden. Het kan dan ook best even schrikken zijn als je collega aankondigt het thuishonk te verlaten. Vooral als iemand er al een tijdje werkt, kan de impact van het vertrek groot zijn. Om afscheid te nemen wordt er vaak een moment georganiseerd. Een lieve bedankkaart met een leuk cadeau mag dan niet ontbreken.

Bedankt voor alles, collega!

Een collega die weg is, is vaak een groot gemis. Je zult niet meer samenwerken of elkaar elke dag zien. Naast het verdriet of de teleurstelling is er ook ruimte voor dankbaarheid. Je bent blij met alles wat jullie hebben meegemaakt. Ook zo’n topper van een collega gehad? Kies voor een kaart met ‘Bedankt voor alles’, ‘Je bent goud waard’ of ‘We gaan je missen'. En mocht je een leuk kiekje van je collega hebben: we hebben ook kaarten met ruimte voor een foto. De kaart extra persoonlijk maken? Neem een leuke afscheidsvideo op en plaats de QR-code naar de video op de kaart!

💡 Tip: Met deze bedankteksten voor een collega weet je precies wat je op je kaartje kunt zetten.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.