Ga naar de inhoud

Kaarten met de paashaas

De paashaas, met zijn lange oren en brede glimlach, is hét symbool van pasen. Als deze vriend langs huppelt weet je dat de lente in aantocht is en dat de dagen van oneindig veel chocolade-eitjes zijn begonnen. Maak daarom meteen zelf een leuke kaart met de paashaas en verras je vrienden of familie met een leuke paasboodschap!

 • Als beste beoordeeld
 • Eenvoudig personaliseren
 • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
 • Als beste beoordeeld
 • Eenvoudig personaliseren
 • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Paaskaart met de paashaas maken

Er is niets leukers dan familie en vrienden verrassen met een kleinigheidje. En laat een paaskaartje nou precies zo’n aardigheid zijn. Maar wel met een groot gebaar. En dat is dubbel feest: je maakt de ontvanger blij met een kaart, terwijl je zelf van het maken van de kaart geniet.  

In een paar simpele sprongen hups je door de kaartmaker heen en maak je zelf je eigen paaskaart met de paashaas:

 1. Kies een kaart uit de collectie en klik op “kaart bewerken”
 2. Upload je eigen foto om de kaart meteen te personaliseren. Maak een leuke selfie of ga met de familie op de foto. Een foto uit de oude doos kan natuurlijk ook.
 3. Voeg leuke figuren en kaders toe. In de galerij vind je verschillende paasfiguren, waaronder de paashaas, konijnen en natuurlijk paaseieren om je kaart verder mee op te vrolijken.
 4. Pas het lettertype, de achtergrond en de kleuren aan om het helemaal uniek te maken.
 5. Schrijf een leuke tekst in de kaart. Je kunt daarvoor onze inspiratie teksten gebruiken of zelf wat verzinnen. 

Kaart met de paashaas + cadeau bezorgen

Een kaart is al een hele verrassing op zich, maar met een cadeau maak je het nog veel leuker. We hebben fantastische cadeaus om de ontvanger te verwennen. Heerlijke chocolade bijvoorbeeld, of geurige thee. Maar ook bloemzaadjes, boeken en knuffels. Zo verwen je jouw neefjes en nichtjes, opa en oma, goede vrienden of de jarige job met pasen. En daarvoor hoef je zelf niet eens de deur uit.

Paashaas wenskaart sturen

Wij verzorgen de bezorging van jouw wenskaart met de paashaas. Het enige wat je hoeft te doen is het adres van de ontvanger in te voeren en de verzenddatum aan te geven. Wij doen de rest. 

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen bezorgd PostNL de kaart al de volgende dag. Zodat als de paashaas verschijnt, jouw kaartje er ook bij zit.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.