Ga naar de inhoudGa naar het filter

Vintage nieuwjaarskaart

Retro, feestelijk en een tikkeltje klassiek: onze vintage nieuwjaarskaarten stelen de show in iedere huiskamer. Ook een vintage nieuwjaarskaart maken? Onze designers hebben de leukste kaarten gemaakt met een ouderwetse look & feel. Kies een ontwerp uit onze collectie en geef er een eigen draai aan in onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Kaarten zijn volledig aan te passen
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste vintage nieuwjaarskaarten voor 2024

Wil je dit jaar eens wat andere nieuwjaarskaarten versturen en ben je in een wat nostalgische bui? Onze vintage nieuwjaarskaarten stralen de warmte uit van vroegere tijden, zonder er ouderwets uit te zien. Opvallend is de vaak donkere hemel, die wordt verlicht door gouden vuurwerk of sterren. Het contrast hiertussen geeft de vintage nieuwjaarskaarten een feestelijk effect, al helemaal als er een fles champagne aanwezig is. Zou je er graag samen één willen ontkurken? Gebruik onze vintage kaarten dan als uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel en proost op het nieuwe jaar!

Vintage nieuwjaarskaarten maken

Het maken van een vintage nieuwjaarskaart begint bij het uitkiezen van een ontwerp. Laat je ogen dansen over de kaarten op deze pagina of gebruik ons handige filtermenu om in een paar klikken een retro ontwerp te vinden. Vind je het lastig om te kiezen uit onze vintage nieuwjaarskaarten? Je kunt ook helemaal zelf een kaart maken door een blanco kaart of fotokaart te versieren met vuurwerk, klinkende glazen en oliebollen.

Hoe maak ik een vintage nieuwjaarskaart?

Een vintage nieuwjaarskaart maken is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gemakkelijk. In onze kaartmaker vind je namelijk alle tools om het ontwerp naar wens aan te passen. Benieuwd hoe je dat het best kunt aanvliegen? Met deze simpele stappen maak je in no time een unieke nieuwjaarskaart.

⭐ Stap 1: kies een vintage nieuwjaarskaart uit onze collectie.

⭐ Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaart te openen.

Stap 3: pas de tekst aan en speel met de opmaak.

⭐ Stap 4: verander de achtergrond of upload een leuke foto.

⭐ Stap 5: plaats kaders of voeg figuren toe om de kaart te versieren.

Klaar met het bewerken van de vintage nieuwjaarskaart? Vraag dan een gratis proefdruk aan om het resultaat te bewonderen. Dit maakt het makkelijker om te zien of de kaart helemaal perfect is en welke extra’s de vintage nieuwjaarskaart nog mooier maken.

Happy new year teksten voor een vintage kerstkaart

Wat zet je op een nieuwjaarskaart? Dat is best een lastige vraag. Alleen ‘happy new year’ zeggen voelt misschien wat standaard en ook ‘de beste wensen’ neerpennen is niet heel origineel. Maar wat je uiteindelijk ook op de vintage nieuwjaarskaart schrijft; het gaat erom dat de boodschap uit je hart komt. Zit je nog een beetje met de formulering te spelen of twijfel je over je tekst? Neem dan eens kijkje tussen onze teksten voor op nieuwjaarskaarten. Je haalt hier vast inspiratie voor een quote, gedicht of kerstwens uit.

Vintage nieuwjaarskaarten bestellen

Gebruik je de vintage nieuwjaarskaarten ook als uitnodiging voor een nieuwjaarsborrel? Bestel ze dan enkele weken voor de borrel plaatsvindt. Zo weet je zeker dat iedereen ruimte heeft in zijn of haar agenda om met jou op het nieuwe jaar te toosten. Ben je trouwens van plan om de kaarten uit te delen of zelf op de post te doen? Met onze leuke extra’s laat je je vintage nieuwjaarskaarten nog meer opvallen.

Extra’s voor nog meer vintage vibes

Een vintage nieuwjaarskaart verdient een bijpassende verpakking. Zitten er bijvoorbeeld blinkende details in je kaart of heb je voor een nieuwjaarskaart met een jaartal gekozen? Kies dan voor een zilveren of gouden envelop en een sluitzegel met 2024 erop. Met deze extra’s onderscheid je je ook van de vele kerstkaarten die in deze periode op de mat vallen. Mocht je van plan zijn om een groot aantal nieuwjaarskaarten te versturen, dan komen onze kant-en-klare adresstickers goed van pas.

Vintage nieuwjaarskaarten klaar? Versturen maar!

Zien de vintage nieuwjaarskaarten eruit om door een ringetje te halen en weet je welke extra's je wilt bestellen? Dan is het moment daar om de kaarten te versturen. Je hebt hierbij de keuze uit twee verzendingsmethoden: direct versturen of eerst thuis ontvangen. Beide opties hebben zo hun voordelen, kijk maar:

Voordelen van direct versturen

✨ Gewenste verzenddatum inplannen.

✨ Snel naar meerdere adressen versturen.

Fles bubbels eenvoudig mee te sturen (optioneel).

Voordelen van thuis ontvangen

✨ Keuze uit enveloppen en sluitzegels.

✨ Mogelijkheid om nog iets in de envelop te stoppen.

✨ Zelf uitdelen is een duurzame optie.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.