Ga naar de inhoudGa naar het filter

‘Liefdevol nieuwjaar’ kaarten

Wil je een familielid, vriend(in) of kennis een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen? Onze designers hebben meer dan honderd ontwerpen gemaakt waar de liefde vanaf spat. Kies een van de liefdevolle nieuwjaar kaarten uit onze collectie & pas het ontwerp naar wens aan in onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Gratis witte enveloppen
  • CO2-neutraal gedrukt

Nieuwjaarskaarten voor een gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar!

Liefde kan een groot verschil maken, vooral in periode van tegenslagen. Ken ook jij iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Wens hem of haar voorspoed toe met een liefdevolle nieuwjaarskaart. Je hoeft natuurlijk geen speciale reden hebben om iemand een lieve kaart te sturen. Andere personen laten weten dat je om ze geeft, voelt ook gewoon erg prettig. Heb je al een oogje op een bepaalde nieuwjaarskaart? Met onze kaartmaker geef je er in a heartbeat een eigen draai aan.

Een lieve nieuwjaarskaart maken

Het maken van een liefdevolle nieuwjaarskaart begint bij het uitkiezen van een ontwerp. Dit kan best een uitdaging vormen; er zijn zoveel lieve nieuwjaarskaarten om uit te kiezen! Gelukkig is een hartverwarmende kaart zo gevonden door met onze filters te spelen. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Goudlook’ of ‘Met jaartal’ om the one te vinden.

Hoe maak ik een liefdevolle nieuwjaarskaart?

Onze kant-en-klare nieuwjaarskaarten zijn met liefde gemaakt en dat stralen ze ook uit. Er gaat echter niets boven een liefdevolle nieuwjaarswens die uit het hart komt. Daarom hebben onze designers het heel eenvoudig gemaakt om de teksten op onze kaarten aan te passen. Ook is er vaak nog wel ruimte voor een foto. Voeg dus gerust een kiekje van jou en je vriend(in) of familielid toe.

Liefdevolle nieuwjaarswensen voor 2024

Wil ook een dierbare een liefdevol nieuwjaar toewensen, maar ben je niet zo goed met woorden? Om je een handje te helpen hebben we een aantal lieve nieuwjaarswensen verzameld om iemand een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar toe te wensen.

Ik wens je het komende jaar veel vreugde en zonneschijn, zodat je elke dag opnieuw vrolijk en gelukkig kunt zijn.

De allerliefste wensen van mij voor jou, omdat ik zoveel van je hou. Fijne feestdagen en een liefdevol 2024.

Ik brand een lichtje, speciaal voor jou. Omdat ik aan je denk en van je hou.

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar ik wil je toch iets vertellen. Als ik het voor het zeggen had, kwam enkel vreugde op je pad.

May your troubles be less, and your blessings be more, and nothing but happiness come through your door!

Nieuwjaarskaarten voor een liefdevol nieuwjaar bestellen

Ook als het liefde op het eerste gezicht is, kan het prettig zijn om een gratis proefdruk aan te vragen. Zo kun je goed zien of de nieuwjaarskaart aan al je wensen voldoet. Is dat het geval? Dan is het ‘grote moment’ daar om de kaart te bestellen. Ook dit gaat heel eenvoudig in z’n werk bij Kaartje2go. Je hoeft alleen maar een formaat uit te kiezen en aan te geven naar welke verzendmethode je voorkeur uitgaat; wij regelen de rest.

Leuke extra’s die liefde uitstralen

Kan de ontvanger wel een flinke dosis liefde gebruiken? Met onze extra’s maak je de nieuwjaarskaart helemaal af. Stop de kaart bijvoorbeeld in een roze envelop en plak er een sluitzegel met een hartje op. We bezorgen de extra’s samen met het kaart als pakketje bij je thuis. Je kunt dus zelf nog iets kleins in de envelop stoppen.

Persoonlijk overhandigen of direct versturen? De keuze is aan jou!

Bij Kaartje2go kun je kiezen uit twee verzendmethoden. Zo kun je de kaart direct naar de ontvanger versturen, maar ook eerst thuis ontvangen. Voor welk van beide opties je ook kiest; op een doordeweekse dag voor 20:00 uur ‘s avonds besteld = dezelfde dag verstuurd. In 95 procent van de gevallen valt de kaart de volgende dag al op de mat. Snel, hè?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.