Woodland Wonders - dé kerstkaarten trend van 2021

Wat is er mooier dan een winters bos? Met deze kerstkaarten haal je het bos naar binnen. De natuurlijke tinten waaronder groen, bruin en roestkleur geven een warme uitstraling. Je kunt de bosgeur bijna ruiken. Maak nu jouw Woodland Wonders kerstkaart en je ontvangt van ons een gratis proefdruk. Handig he!?

Woodland Wonders kerstkaarten

Ben jij op zoek naar botanische kerstkaarten? Dan is de trend Woodland Wonders echt iets dat bij jou past. Onze designers vonden hun inspiratie in het bos. Je ziet dan ook veel bosdieren zoals herten, vogels, beren en egels op de kaarten staan.

Kenmerkend aan Woodland Wonders kerstkaarten zijn de groene, bruine en natuurlijke kleuren, zoals de kleur van hout, roest, grijs, zand en taupe.

Op de bosrijke kerstkaarten is veel gebruikgemaakt van warme kleuren. De warmte die jij straks bij een ander in huis brengt.

Welke papiersoort & envelop past bij een Woodland Wonders kerstkaart?

Er zijn twee papiersoorten die bijzonder goed passen bij deze kersttrend:

  • Oud-hollands heeft een wat ruwe structuur. Dat past perfect bij de wildernis van het bos.
  • Luxe recycled. Met deze kaart bescherm je onze echte bossen. Bovendien geeft het de kaart ook nog eens bijzonder luxe uitstraling.

Verpak je kaart in een witte envelop, een envelop van kraftpapier of gerecyclede envelop om jouw kerstkaart helemaal af te maken.

Woodland Wonders en andere kersttrends

Bekijk ook eens onze andere kerstkaarten trends:

kerstkaarten Crazy Christmas
Crazy Christmas
kerstkaarten Golden Glam
Golden Glam
kerstkaarten Magical Moments
Magical Moments
kerstkaarten Picture Perfect
Picture Perfect
kerstkaarten Vintage Vibes
Vintage Vibes
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.791 beoordelingen