Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes zomer

Brengt de zomer niet alleen zonnig weer, maar ook een baby met zich mee? Gefeliciteerd! Bij Kaartje2go vind je de leukste geboortekaartjes met een zomers thema. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp met bloemen, een tropisch strand of een zonnig landschap. Voor welk geboortekaartje je ook kiest: de zomer is compleet met de komst van jouw baby.

200 + geboortekaartjes voor een zomer baby

In verwachting van een klein zonneschijntje? Bij Kaartje2go vind je meer dan tweehonderd geboortekaartjes met een zomerse look & feel. Omdat de zomer hét seizoen is om naar buiten te gaan, kom je in onze collectie veel botanische ontwerpen tegen. Tussen de bloemen en bladeren fladderen veel vogels en vlinders rond, maar ook dieren als een beer of een olifant omringen zich er graag mee. Geboortekaartjes met een silhouet van spelende kinderen of ouders die rondfietsen met hun kroost zien er ook lief uit.

Zon, zee … en zomerse geboortekaartjes

IJsjes eten op het strand, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken in de branding. Er gaat niets boven heerlijke zomerdagen aan zee. Ook onze geboortekaartjes met illustraties van een tropisch strand stralen dit uit. Je kunt de zilte zeegeur haast ruiken en de meeuwen horen schreeuwen! Speciaal voor kleine kapiteins zitten er ook zomerse geboortekaartjes met een boot tussen en voor dierenvrienden hebben onze designers ontwerpen met een zeehond gemaakt. Liever een wat rustiger geboortekaartje dat ‘zomer’ uitstraalt? Dan is een ontwerp met een gele zon perfect.

Laat je zomerse geboortekaartje nog meer stralen!

Een zomers geboortekaartje valt meer op dan een normaal geboortekaartje, al helemaal als er foliedruk op zit. De glanzende laag laat de naam en de geboortedatum er direct uitspringen. Ook brengt het bloemen, vlinders en sterren nog meer tot leven. Wel een opvallende kaart bestellen, maar dan zonder goud-, zilver- of koperfolie? Versier het geboortekaartje met een paar slippers, een zonnebril of een parasol. Ook het toevoegen van een foto zorgt ervoor dat ogen meteen naar het geboortekaartje getrokken worden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.