Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje voor 4e kind of 5e kind

Hoera! Na nummer één, twee en drie is er nu een vierde of zelfs vijfde kindje onderweg. Een geboorte is altijd speciaal, maar in het bijzonder voor broertjes en zusjes van het nieuwste gezinslid. Hoe leuk is het om hen bij de komst van de kleine te betrekken en een geboortekaartje 4e kind of 5e kind te maken?

Vergelijkbare stijlen: Tweeling, Hip en trendy, Illustratie, Voertuigen, Familieportret

Geboortekaartjes groot gezin maken

Wil je de geboorte van jullie vierde kind op een leuke manier met de wereld te delen? Kies dan voor een geboortekaartje met 4e kindje. Op deze kaartjes wordt de baby omringd door lieve zusjes en stoere broertjes. En ook als de gezinsuitbreiding groter is hebben we leuke kaartjes. Bijvoorbeeld een geboortekaartje 5e kind of een geboortekaartje groot gezin.

Onze geboortekaartjes zijn voor alle gezinssamenstellingen. Dus ook voor een samengesteld gezin. Op deze kaartjes kom je broertjes en zusjes tegen in alle combinaties. Met vier of vijf broertjes, met vier of vijf zusjes… en met alles er tussenin.

Tip: Bekijk ook onze geboortekaartjes voor een 2e kind en onze geboortekaartjes voor een 3e kind.

Silhouet geboortekaartje vierde en vijfde kind:

Met een vierde kind of komst of misschien zelfs wel een vijfde is het natuurlijk wel even passen en meten of iedereen op het geboortekaartje past. Gelukkig zijn onze designers daar ontzettend goed in. Vooral hun silhouet geboortekaartjes zijn erg populair. Kies bijvoorbeeld een kaartje met het silhouet van een bakfiets, kinderwagen of trekker.

Ga je liever voor geboortekaartje met illustratie van het gezin? Dat kan natuurlijk ook. Vooral het geboortekaartje met het volkswagenbusje is erg gewild. 

Tip: Herken je jullie kindjes niet in onze silhouetten? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Ze kijken graag samen met onze designers naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes voor je 4e kindje / groot gezin

Even lachen, klik, klaar en bestellen maar! Hoe leuk is het om met het hele gezin op de foto te gaan? En om samen met de baby en alle broertjes en zusjes op het geboortekaartje te staan. 

In onze kaartmaker maak je in een paar stappen een persoonlijk geboortekaartje:

  1. Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaart te personaliseren.
  3. Personaliseer de kaart met je eigen foto, leuke figuren en een persoonlijke tekst. Je kunt ook de achtergrond aanpassen, kleuren veranderen en elementen verslepen. Net zolang tot het kaartje precies aan jullie wensen voldoet.
  4. Ben je klaar met bewerken? Vraag een gratis proefdruk aan of plaats meteen je bestelling.

✨ Tip: Wil je lekker shinen met jullie geboorteaankondiging? Bestel dan een geboortekaartje met foliedruk.

Inmiddels heb je al heel wat ervaring met het bestellen van geboortekaartjes. Toch is het elke keer de moeite waard om een gratis proefdruk aan te vragen. Zo kun je de kwaliteit van het kaartje nog eens goed beoordelen en als het moet nog kleine aanpassingen doen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.