Ga naar de inhoud

Geboortekaartje paspoort

Met een geboortekaartje paspoort wordt jullie nieuwe wereldburger gelijk goed voorgesteld. Zo kun je snel en gemakkelijk de eerste gegevens en foto van jullie kindje met familie en vrienden delen. Zijn jullie fan van reizen? Dan past deze collectie zeker goed bij jullie! Bestel de gratis proefdruk en laat het kaartje direct naar je huis versturen.

Meer: grappig | klassiek | origineel 

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje in de vorm van een paspoort

De geboortekaartjes zijn in een ander jasje gestoken, en of ze tof zijn geworden! Je eigen baby paspoort als geboortekaartje, dat zie je niet snel voorbijkomen. Ben je dus op zoek naar een uniek en speciaal kaartje? Neem dan eens een kijkje in deze collectie. In het kaartje kun je de eerste gegevens van jullie kindje kwijt. Daarnaast kun je een (pas)foto toevoegen en bevat het kaartje al de eerste stempel. Benieuwd naar andere collecties van Kaartje2go? Neem dan eens een kijkje tussen onze minimalistische geboortekaartjes, geboortekaartjes met dieren of natuurlijke geboortekaartjes.

Hoe maak je het geboortekaartje?

Het geboortekaartje maken gaat snel en gemakkelijk bij Kaartje2go. Begin met het kiezen van een geboortekaartje paspoort uit de collectie. Voeg daarna de gegevens toe en de eerste foto van jullie kindje. Alle gegevens ingevuld? Dan kun je verdergaan met figuren en kaders toevoegen. Zo maak je de kaart nog persoonlijker. Naast de gegevens over jullie kindje kun je ook een mooie tekst of quote toevoegen. Inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze voorbeeldteksten. Als je helemaal tevreden bent met het geboortekaartje kun je kiezen voor een gratis proefdruk of het kaartje direct bestellen. 

Tip: Wil je in één klik zien hoe de naam van jouw kindje op een geboortekaartje komt te staan? Gebruik onze generator en zie de babynaam verschijnen op alle geboortekaartjes.

Gratis proefdruk aanvragen 

Bij Kaartje2go kun je een gratis proefdruk aanvragen van jullie geboortekaartje. Dit gaat heel gemakkelijk. Maak je geboortekaartje, klik op gratis proefdruk aanvragen en wacht tot het proefdrukpakketje op jullie deurmat ligt. In het proefdrukpakketje zit het geboortekaartje, maar ook een waaier met onze luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zo kun je alle opties van Kaartje2go van dichtbij bekijken en de beste keuze maken. 

Het paspoort versturen

Geboortekaartje is gemaakt, proefdruk is goedgekeurd, dan is het tijd om het paspoort te versturen. Verstuur de geboortekaartjes snel en gemakkelijk rechtstreeks naar de ontvangers. Het enige wat je hoeft te doen is de verzendadressen invullen en de verzenddatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat de geboortekaartjes op de aangegeven verzenddatum rechtstreeks naar familie en vrienden worden verstuurd. Als je de geboortekaartjes op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, verzenden wij de geboortekaartjes vandaag nog! 

Je kan er ook voor kiezen om het geboortekaartje identiteitskaart thuis te laten bezorgen. Wij verzenden dan de geboortekaartje als een pakketje bij jou thuis en zo kun je zelf de kaartjes rondbrengen. Als je voor deze optie kiest, kun je ook leuke extra’s als geboorte sluitzegels, adresstickers en gekleurde enveloppen toevoegen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.712 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.