Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje paspoort

Met een geboortekaartje paspoort wordt jullie nieuwe wereldburger gelijk goed voorgesteld. Zo kun je snel en gemakkelijk de eerste gegevens en foto van jullie kindje met familie en vrienden delen. Zijn jullie fan van reizen? Dan past deze collectie zeker goed bij jullie! Bestel de gratis proefdruk en laat het kaartje direct naar je huis versturen.

Meer: grappig | klassiek | origineel 

Geboortekaartje in de vorm van een paspoort

De geboortekaartjes zijn in een ander jasje gestoken, en of ze tof zijn geworden! Je eigen baby paspoort of identiteitskaart als geboortekaartje, dat zie je niet snel voorbijkomen. Ben je dus op zoek naar een uniek en speciaal kaartje? Neem dan eens een kijkje in deze collectie. In het kaartje kun je de eerste gegevens van jullie kindje kwijt. Daarnaast kun je een (pas)foto toevoegen en bevat het kaartje al de eerste stempel. Benieuwd naar andere collecties van Kaartje2go? Neem dan eens een kijkje tussen onze minimalistische geboortekaartjes, of geboortekaartjes met voertuigen zoals een vliegtuig. Of ga voor een tof geboortekaartje met label!

Hoe maak je het paspoort geboortekaartje?

Het geboortekaartje maken gaat snel en gemakkelijk bij Kaartje2go. Begin met het kiezen van een paspoort geboortekaartje uit de collectie. Voeg daarna de gegevens toe en de eerste foto van jullie kindje. Alle gegevens ingevuld? Dan kun je verdergaan met figuren en kaders toevoegen. Zo maak je de kaart nog persoonlijker. Naast de gegevens over jullie kindje kun je ook een mooie tekst of quote toevoegen. Inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze voorbeeldteksten. Als je helemaal tevreden bent met het geboortekaartje kun je kiezen voor een gratis proefdruk of het kaartje direct bestellen. 

Tip: Wil je in één klik zien hoe de naam van jouw kindje op een geboortekaartje komt te staan? Gebruik onze generator en zie de babynaam verschijnen op alle geboortekaartjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.