Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige geboortekaartjes

Klop klop, wie is daar? Jullie kleine wereldwonder! Zijn jullie echte grappenmakers en willen jullie de geboorte van jullie kleintje graag delen met een knipoog? Kies dan voor een grappig geboortekaartje voor jullie mini boefje!

Geboortekaartjes met humor maken

Geboortekaartjes met humor zijn er in veel verschillende stijlen en thema's. Bekijk onze grappige geboortekaartjes en kies bijvoorbeeld voor een geinig diertje, paspoort of zet jullie kleine boef als crimineel op het geboortekaartje! Zo toveren jullie zeker een glimlach op het gezicht van je familie en al je vrienden.

Zelf een grappig geboortekaartje ontwerpen

In onze galerij vind je veel grappige kant-en-klare geboortekaartjes. Maar het is ook hartstikke simpel om je eigen grappige geboortekaartje te maken in onze kaartmaker. Hoe je dit doet? Wij leggen het graag uit:

  1. Klik op de leukste kaart uit de galerij en kies voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg toffe symbolen, figuren en kaders toe en creëer iets moois. 
  3. Schrijf een grappige en pakkende tekst waarin jullie iets vertellen over de baby.
  4. Vraag een gratis proefdruk aan of bestel je grappige geboortekaartjes direct.

Zoals je leest is het maken van een grappig geboortekaartje voor jullie deugniet in een handomdraai gebeurd. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Je kan eenvoudig filteren op verschillende stijlen en thema’s Zo vind je in no time het perfect grappige geboortekaartje voor jullie lolbroekje. 

Tip: Bekijk de naam van jullie kindje op alle geboortekaartjes 

Grappige geboortekaartjes bestellen

Nu het ontwerp van je grappige geboortekaartje helemaal af is ben je natuurlijk reuze benieuwd hoe het kaartje er in het echt uitziet. Hiervoor kun je bij ons een gratis proefdruk bestellen. Hoe dat werkt leggen we hieronder uit.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Een geboortekaartje voor jullie kindje maken is bijzonder en uniek. Je wil er zeker van zijn dat er een prachtig kaartje bij je familie en vrienden op de mat valt. Het is daarom mogelijk om een gratis proefdruk te bestellen van je grappige geboortekaartje. Zo kunnen jullie rustig het kaartje bekijken en mogelijke foutjes eruit halen (behalve foute woordgrappen dan). Als je de gratis proefdruk hebt besteld staat het ontwerp opgeslagen in je account. Zo kun je simpel nog wat aanpassingen doen aan het geboortekaartje. Helemaal tevreden? Bestel de kaartjes dan eenvoudig en snel.

Extra’s voor je grappige geboortekaartjes

Bij je grappige geboortekaartjes kun je leuke extra’s bestellen om het geboortekaartje nog specialer te maken. Kies voor luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels. Pas de extra’s helemaal naar wens aan zodat ze perfect passen bij jullie grappige geboortekaartjes. 

Tip: Kijk op onze blog voor de leukste inspiratie over zwanger zijn en de geboorte van je baby

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.