Geboortekaartjes maan

Een maan geeft jouw geboortekaartje een bijzonder en speciaal gevoel mee. Het aanzicht van de maan, hoog in de lucht tijdens de nachturen, geeft een speels en dromerig gevoel mee aan je kaartje. Het kaartje is geschikt voor de aankondiging van zowel een jongen als een meisje. Bestel de gratis proefdruk en krijg het kaartje gratis thuisgestuurd.

Meer: hip | vintage | dieren

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Geboortekaartje met maan maken

Zelf een geboortekaartje met maan maken is makkelijker dan je denkt. Kaartje2go heeft een handige kaartmaker ontworpen waarbij je op een leuke manier een persoonlijke kaart ontwerpt. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij leggen het graag voor je uit.

  1. Klik het leukste kaartje aan uit de kaartrij en kies voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste symbolen, figuren en kaders toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een pakkende tekst over de geboorte van jullie kindje.
  4. Rond de bestelling af en kies voor gratis proefdruk of de kaart bestellen. 

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes met silhouet, regenboog en sterrenhemel

Gratis proefdruk 

Het bestellen van een gratis proefdruk is de ideale manier om je geboortekaartje met maan eerst te bekijken. Als je een account bij ons aanmaakt krijg je de kans om een gratis proefdruk te bestellen. Ontwerp je kaartje, of kies een bestaand ontwerp, en bestel de gratis proefdruk. Bekijk het kaartje thuis rustig met je partner en zet hem een paar dagen op de eettafel. Zijn jullie helemaal tevreden? Rond dan de bestelling af en wij sturen de kaartjes voor je op! 

Tip: Geef je op voor onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes!

Maan geboortekaartjes bestellen

Het bestellen van maan geboortekaartjes is zo gelukt. Je kan ervoor kiezen om de kaartjes rechtstreeks naar de ontvangers te versturen, of de kaartjes naar je huisadres te versturen. Bij het rechtstreeks versturen kun je kiezen voor een handige adresverzoeker. Dit is een digitaal linkje waarmee familie en vrienden hun adres kunnen invullen zodat jij ze allemaal in je adresboek hebt. Je kan er ook voor kiezen om de kaartjes naar je eigen adres te versturen. Je ontvangt dan een leuk pakketje met gratis witte enveloppen. Zo kun je de kaartjes zelf rondbrengen, leuk!

Bekijk hier alle sluitzegels

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen