Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes regenboog

Na regen komt zonneschijn. En als je een beetje geluk hebt de regenboog. Regenbogen hebben iets magisch. Je kunt ze honderd keer zien en je nog steeds verwonderd voelen. Het is dus niet zo gek dat onze regenboog geboortekaartjes zo enorm populair zijn. Vier het wonder van nieuw leven met jullie zelfgemaakte regenboog geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

Meer: wolkjes | zonhartjes | goud 

Regenboog geboortekaartje maken

Een regenboog is heel speciaal. Zonlicht wordt door miljoenen druppels verbogen en komt in een explosie van kleuren aan de andere kant naar buiten. Naast de prachtige look van een geboortekaart met regenboog is er natuurlijk ook wat te zeggen voor de betekenis van dit natuurfenomeen. Een regenboog staat namelijk van oudsher symbool voor verbondenheid. Daarom passen ze zo goed op een geboortekaartje.

Regenboog geboortekaartje voor jongen of meisje

Bij ons vind je geboortekaartjes die net zo vrolijk en rijk gekleurd zijn als de echte regenboog. Toch bestaan de regenboogjes op onze geboortekaartjes niet uit het bekende palet met kleuren als appeltjesgroen en felrood, maar hebben ze zachte tinten in verschillende kleurencombinaties.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een regenboog geboortekaartje voor een meisje in aardetinten als warmrood, zacht oranje, okergeel of oudroze? Of een stoer donkerblauw, oudgroen of mint regenboogje voor het geboortekaartje van een jongen? En dat is nog lang niet alles. Kies voor een gekleurde boog met wolkjes of hartjes erop. Ga voor een regenboog geboortekaartje in waterverfstijl. Of ontwerp een geboortekaartje met kleine illustraties van regenboogjes.

Waar je ook voor kiest, met ons uitgebreide aanbod weet je zeker dat je een origineel, hip en trendy geboortekaartje in handen hebt.

Een geboortekaartje met regenboogjes maak je eenvoudig in een paar simpele stappen:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Regenboog geboortekaartje”.
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart te personaliseren.
  3. Kies je favoriete lettertype, voeg een andere achtergrond of wat extra regenbogen toe en maak plaats voor een mooie foto.  Schrijf een mooie geboortetekst op het geboortekaartje
  4. Ben je klaar met bewerken? Bestel dan een gratis proefdruk. Zo kun je het ontwerp eerst van dichtbij bekijken voordat je de echte bestelling plaatst. Als je je geboortekaartje opslaat in je account, hoef je na de geboorte van je kindje alleen nog maar de laatste info toe te voegen.
  5. Als je helemaal tevreden bent, is het tijd om de bestelling te plaatsen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze al de volgende dag op de deurmat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.