Geboortekaartjes met regenboog

Meer: olifant | confetti | goud 

Na regen komt zonneschijn. En als je een beetje geluk hebt de regenboog. Regenbogen hebben iets magisch. Je kunt ze honderd keer zien en je nog steeds verwonderd voelen. Het is dus niet zo gek dat onze regenboog geboortekaartjes zo enorm populair zijn. Vier het wonder van nieuw leven met jullie zelfgemaakte regenboog geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

Regenboog geboortekaartje maken

Een regenboog is heel speciaal. Zonlicht wordt door miljoenen druppels verbogen en komt in een explosie van kleuren aan de andere kant naar buiten. Naast de prachtige look van een geboortekaart met regenboog is er natuurlijk ook wat te zeggen voor de betekenis van dit natuurfenomeen. Een regenboog staat namelijk van oudsher symbool voor verbondenheid. Daarom passen ze zo goed op een geboortekaartje.

Een geboortekaartje met regenboogjes maak je eenvoudig in een paar simpele stappen:

  1. Kies een kaart uit de collectie “Regenboog geboortekaartje”.
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart te personaliseren.
  3. Kies je favoriete lettertype, voeg een andere achtergrond of wat extra hartjes toe en maak plaats voor een mooie foto.  Schrijf een mooie geboortetekst op het geboortekaartje
  4. Ben je klaar met bewerken? Bestel dan een gratis proefdruk. Zo kun je het ontwerp eerst van dichtbij bekijken voordat je de echte bestelling plaatst. Als je je geboortekaartje opslaat in je account, hoef je na de geboorte van je kindje alleen nog maar de laatste info toe te voegen.
  5. Als je helemaal tevreden bent, is het tijd om de bestelling te plaatsen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen liggen ze al de volgende dag op de deurmat.

Regenboogjes op geboortekaartjes: dé trend van 2021

In veel kinderkamers hingen ze al als macramé aan de muur, je vindt ze van hout in de speelhoek en nu zijn er ook regenboogjes op de baby geboortekaartjes! Deze geboortekaartjes trend van 2021 is lieflijk en daarom perfect om je kindje mee aan de wereld voor te stellen. 

Regenboog geboortekaartje voor jongen of meisje

Bij ons vind je geboortekaartjes die net zo vrolijk en rijk gekleurd zijn als de echte regenboog. Toch bestaan de regenboogjes op onze geboortekaartjes niet uit het bekende palet met kleuren als appeltjesgroen en felrood, maar hebben ze zachte tinten in verschillende kleurencombinaties.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een regenboog geboortekaartje voor een meisje in aardetinten als warmrood, zacht oranje, okergeel of oudroze? Of een stoer donkerblauw, oudgroen of mint regenboogje voor het geboortekaartje van een jongen? En dat is nog lang niet alles. Kies voor een gekleurde boog met wolkjes of hartjes erop. Ga voor een regenboog geboortekaartje in waterverfstijl. Of ontwerp een geboortekaartje met kleine illustraties van regenboogjes.

Waar je ook voor kiest, met ons uitgebreide aanbod weet je zeker dat je een origineel, hip en trendy geboortekaartje in handen hebt.

Regenboog geboortekaartjes versturen

Na de geboorte heb je genoeg te doen. Het is dan ook best lekker als je voor het bezorgen van de geboortekaartjes gewoon thuis kunt blijven bij je kleine hummeltje. Laat je kaarten daarom rechtstreeks door ons versturen. Het enige wat je hoeft te doen is de verzenddatum en de adressen invullen. Wij doen de rest!

Je kunt de babykaarten ook thuis laten bezorgen. Zo kun je zelf nog een persoonlijke boodschap in de kaart zetten. Ook kun je er dan gekleurde enveloppen en geboorte sluitzegels bij bestellen. Zo maak je van de geboorteaankondiging een kleine cadeautje door de brievenbus.

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen heeft de ontvanger de volgende dag al jouw regenboog geboortekaartje in handen.