Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes met sterren

Out of this world, de geboortekaartjes met een sterrenhemel! Als je naar het heelal kijkt, besef je hoe bijzonder en prachtig het universum in elkaar zit. Een geboortekaartje met het heelal is daarom magisch om je kindje mee aan de wereld voor te stellen.

 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten en goudfolie
 • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartjes met de sterren en sterrenhemel

Onze collectie geboortekaartjes met sterren

Blauw is een kleur die je veel terugziet op sterrenhemel geboortekaartjes. Vaak in tinten zo diep als de nacht. Als je in de hemel bent van geboortekaartjes met als thema ‘sterrenhemel’, dan zit je bij ons helemaal goed. Kies bijvoorbeeld voor een astrologie geboortekaartje met een silhouet van de maan

⭐ Ook leuk: Symboliek geboortekaartjes

Het sterrenbeeld van jullie kersverse ster

Denk ook eens aan een geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie kersverse superster op de voorkant. 

Is jullie spuit tussen 22 december en 19 januari geboren? Dan is een geboortekaartje met het hemellichaam van een steenbok misschien een mooie manier om jullie superster voor te stellen. 

In de periode van 20 januari en 18 februari (opnieuw) ouders geworden? Dan is jullie ster een waterman, bekijk dan eens dit waterman geboortekaartje. 

Bevallen tussen 19 februari en 20 maart? Dan hebben jullie een spetterende vis in jullie midden. 

Jullie kleintje heeft het sterrenbeeld van een ram wanneer hij/zij tussen 21 maart en 19 april ter wereld is gekomen. Kijk dan eens naar een geboortekaartje met een ram én foliedruk, helemaal schitterend. 

Kijk eens naar dit geboortekaartje met een stier als jullie spruit tussen 20 april en 20 mei geboren is. 

Krijgen jullie 1 kindje, maar is deze wel tussen 21 mei en 20 juni geboren? Dan krijgen jullie alsnog een tweeling. Leuk om dat te gebruiken op het geboortekaartje. 

Als jullie lieveling midden in de zomer tussen 21 juni en 22 juli is geboren, is het een kreeftje. Het bewijs dat zelfs kreeften heel schattig kunnen zijn. 

Is jullie welpje in de periode van 23 juli tot en met 22 augustus ter wereld gekomen? Dan hebben jullie een baby’tje met leeuw als sterrenbeeld. We hebben speciale leeuwen geboortekaartjes. Maar ook een geboortekaartje met het hemellichaam van het sterrenbeeld. 

Bevallen in de periode van 23 augustus tot en met 22 september? Dan heeft jullie kleintje het sterrenbeeld ‘maagd’. Ook hiervoor hebben we een stralend geboortekaartje met het hemellichaam van een maagd. 

Als jullie kleintje in de herfst is geboren tussen 23 september en 22 oktober, is het sterrenbeeld ‘weegschaal’ van jullie superster. Personaliseer dan misschien een kaartje met de astrologische weegschaal. 

Jullie krijgen een schorpioen als jullie kleintje tussen 23 oktober en 21 november geboren wordt. Ook deze astrologische kaartjes zijn heel stijlvol.

Als jullie kleintje tussen 22 november en 21 december geboren wordt, is ‘boogschutter’ het sterrenbeeld. Jullie krijgen dan dus jullie eigen Peter Pan. 

Kijk hier eens naar alle geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie hummeltje. Hoe bijzonder om naar al jullie dierbaren te versturen. 

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Dan kan je hem helemaal eigen maken in onze kaartmaker. Laat de geboortedatum bijvoorbeeld nog net iets meer opvallen, maak ruimte voor een lieve foto of verander het lettertype en de letterkleur. Met wat kleine aanpassingen maak je zo zelf een uniek geboortekaartje. We zetten de stappen even voor je op een rij: 

 • Kies een kaart uit onze collectie of begin zelf met een blanco kaart
 • Klik vervolgens op ‘Kaart bewerken’.
 • Laat je creativiteit de vrije loop en voeg leuke figuren zoals sterretjes, maantjes of zonnetjes toe. 
 • Upload een schattige foto van jullie superster en schrijf er een lieve tekst bij.
 • Bestel je gratis proefdruk en bekijk zelf eerst of jullie ontwerp klaar is om besteld en verzonden te worden. 
 • Laat de geboortekaartjes thuisbezorgen of laat ze door ons direct versturen naar je dierbaren. 

Vergeet je geboortekaartje niet op te slaan in je account. Je kaartjes zijn dan na de geboorte van je kindje zo besteld.

Tip: Bekijk onze geboorteteksten als jullie even geen inspiratie voor een lieve geboortetekst.

Geboortekaartjes met sterren bestellen

Bij Kaartje2go kan je een gratis proefdruk bestellen van je kaartje. Kies je kaartje met bijvoorbeeld een mooie sterrenhemel erop, klik op de knop ‘Proefdruk bestellen’ en pas hem vervolgens aan tot je tevreden bent. Kies het formaat en de papiersoort en rond je bestelling kosteloos af. Naast het geboortekaartje ontvang je ook onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Je ziet zo zelf of de papiersoort goed bij het sterren geboortekaartje past. En je check of je tevreden bent over de kleuren en of alle informatie klopt. 

De voordelen van Kaartje2go

Als jullie de geboortekaartjes voor jullie kersverse ster bij Kaartje2go bestellen kunnen jullie van heel veel voordelen genieten. We zetten ze even op een rij:

 • Bestel leuke extra’s bij de geboortekaartjes. We hebben mooie extra’s in onze collectie om het geboortekaartje helemaal af te maken. Denk aan gekleurde enveloppen, luxe papiersoorten, adresstickers en schattige sluitzegels. Handig om te weten: de gekleurde enveloppen en schattige sluitzegels kunnen alleen bestelt worden als jullie de kaartjes laten thuisbezorgen. 
 • Hoe meer geboortekaartjes jullie bestellen, hoe meer korting. De prijs per kaartjes wordt steeds lager als jullie meer kaartjes bestellen. 
 • Win je geboortekaartjes! Doe mee aan onze uitgerekende datum actie. Geef je op met je uitgerekende datum, beval op deze datum en krijg het aankoopbedrag van de geboortekaartjes van ons terug. Zelfs als je niet op de uitgerekende datum bevalt krijg je 10% korting op je geboortekaartjes. 
 • Bestel een GRATIS proefdruk en check of de kaartjes helemaal aan jullie wensen voldoet. 
 • Voor 20:00 uur besteld, vandaag nog verzonden. Als je de kaartjes op werkdagen voor 20:00 hebt besteld versturen wij ze vandaag nog. In 95% van de gevallen worden ze dan de volgende dag al bezorgd. 

Geboortekaartjes versturen

Bij Kaartje2go bieden we verschillende opties om de geboortekaartjes bij jullie dierbaren te krijgen. 

 • Thuisbezorgen: laat alle geboortekaartjes in een pakketje thuisbezorgen. Bestel er nog wat leuke extra’s bij om de kaartjes in een leuk jasje te steken. Bij deze optie moeten jullie de kaartjes zelf adresseren en op de post doen of bezorgen. 
 • Direct versturen: met deze optie versturen wij de kaartjes naar al jullie dierbaren. Het enige wat jullie moeten doen is de adressen opgeven. Ook dit hebben we makkelijker gemaakt met onze handige adresverzoeker

Tip: kijk voor informatie en inspiratie over de zwangerschap en geboorte van jullie lieveling op ons Kaartje2go geboorte blog.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.