Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes goudfolie: schitterend mooi!

Ga je met jullie pasgeboren baby ook voor goud? Kies voor de goudfolie geboortekaartjes van Kaartje2go. Goud op de achtergrond of goud in de letters of cijfers; er zijn mogelijkheden genoeg. Bestel direct een gratis proefdruk en ontdek of het kaartje helemaal bij jullie past.

Vergelijkbare stijlen: FoliedrukZwart-wit | Sterren | Regenboog | Origineel

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en goudfolie
  • Win je geboortekaartjes!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartjes met goudfolie maken

Babykaartjes met foliedruk zijn hipper dan hip. Het is dan ook geen verrassing dat je bij Kaartje2go een stralende collectie kaartjes met goudfolie kunt vinden. En we hebben voor ieder wat wils, want geboortekaartjes met goud zijn er in allerlei soorten en varianten. We vertellen je graag wat meer over ons fonkelende aanbod.

Over onze gouden collectie

Je kan de leukste goudfolie trends en stijlen vinden bij Kaartje2go. Kies bijvoorbeeld voor een hip, origineel of stoer kaartje in de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Pak lekker uit met een glanzend silhouet van goudfolie of hou het rustig met glinsterende details van foliedruk. Jullie familie en vrienden zullen helemaal verrast zijn met deze gouden post. 

Jullie babynaam op een geboortekaartje

Hebben jullie al een naam bedacht voor de mini ? Of is jullie kleine spetter al geboren? Bekijk alle kaartjes met jullie babynaam en vind nog sneller jullie perfecte kaartje. Nog op zoek naar een nieuwe naam? Kijk op Babynamen.nl voor oneindig veel inspiratie. 

Een goudfolie geboortekaartje maken doe je heel eenvoudig en is zo gepiept. Volg onderstaande stappen en maak het leukste kaartje, waarmee jullie vrienden en familie kennismaken met het nieuwste gezinslid:

  1. Kies het mooiste gouden geboortekaartje uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg lieve figuren, kaders en tekstvakken toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een bijzondere geboortetekst over jullie kleine spetter.
  4. Klik op ‘Gratis proefdruk aanvragen’ of direct op ‘Verzenden’. Wij doen de rest!

✨ Tip: Kopieer onze goud geschreven geboortekaartjes teksten op je kaart.

Geboortekaartjes met goudfolie bestellen

Maar natuurlijk! Het bestellen van je goudfolie geboortekaartje is iets wat je goed wil doen. Je wil er zeker van zijn dat je de mooiste kaartjes op de bus doet. Daarom hebben we de gratis proefdruk in het leven geroepen. Laat het geboortekaartje gratis naar je huis verzenden en voel hoe het geboortekaartje in je handen ligt. Plak hem vervolgens op de koelkast en kijk er een aantal keer samen naar. Is het kaartje volledig naar wens? Rond de bestelling af en wij zorgen ervoor dat alle geboortekaartjes met jullie stralende middelpunt verstuurd worden. 

✨ Wil je nog iets wijzigen? We hebben je ontwerp opgeslagen in je account. Hier kun je simpel en snel de laatste aanpassingen doen. 

Extra’s om je geboortekaartje nog mooier te maken

Maak je goudfolie geboortekaartjes nog specialer met de leukste extra’s. Kies voor luxe papiersoorten, leuke gekleurde enveloppen (goud bijvoorbeeld!) en bijpassende sluitzegels. Wil je al het werk uit handen laten nemen? Vink de adressen aan in je online adresboek en bestel kant-en-klare bijpassende adresstickers. Zo hoef je geen adressen meer te schrijven! 

Geboortekaartjes met korting

Wij vinden dat ieder kindje het allermooiste geboortekaartje verdient. Bij Kaartje2go mag je daarom rekenen op de volgende leuke kortingen: 

✨ Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Bestel er dus gerust een paar extra voor mensen die per ongeluk bent vergeten of als mooie herinnering voor later.

✨ Met een gratis Kaartje2go account profiteer je van onze ingelogde klantenkorting bij iedere bestelling. 

✨ Door mee te doen aan onze uitgerekende datum winactie kun je gratis geboortekaartjes winnen. Beval je eerder of later? Dan krijg je alsnog 10% korting op je kaartjes van ons cadeau!

Geboortekaartjes versturen

Goudfolie geboortekaartjes kun je alleen als pakketje naar je eigen adres versturen om ze vervolgens zelf te versturen of persoonlijk te geven. Je kunt de eerdergenoemde extra’s toevoegen aan je bestelling of de enveloppen voorzien van gouden confetti! Wil je bijpassende adresstickers meebestellen, laat dan je dierbaren met de adresverzoeker hun adressen invullen! Geboortekaartjes met foliedruk hebben 1 extra werdag levertijd, vanwege de droogtijd. 

Hulp nodig bij het bestellen van je goudfolie geboortekaartjes?

Wij helpen je graag met al je vragen. Misschien vind je het antwoord tussen onze veelgestelde vragen over geboortekaartjes. Maar ook onze geboortekaartjes-experts van het klanttevredenheidsteam staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Lees voor meer inspiratie en gouden tips onze geboorteblog door.

We hopen dat je de zwangerschap glansrijk doorstaat en over een paar weken ultiem kunt genieten van jullie kersverse gezin

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.709 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.