Geboortekaartjes goud

Ga jij met jullie pasgeboren baby ook voor goud? Kies dan voor de gouden geboortekaartjes van Kaartje2go. Goud op de achtergrond of goud in de letters of cijfers, er zijn mogelijkheden genoeg. De goudlook is de laatste jaren erg trendy geworden, daarom hebben onze designers niet stilgezeten en het aanbod flink uitgebreid. Bestel direct een gratis proefdruk en ontdek of het kaartje helemaal bij jullie past.

Zwart-wit | sterrenhemel | regenboog | origineel

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Gouden geboortekaartje maken

Een goudlook geboortekaartje maken gaat makkelijker en sneller dan je misschien denktn. Volg ons simpele stappenplan en creëer het leukste kaartje waarmee jij je vrienden en familie verrast:

  1. Kies het mooiste gouden geboortekaartje uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste figuren, kaders en tekstvakken toe om de kaart persoonlijk te maken.
  3. Schrijf een bijzondere geboortetekst over jullie baby
  4. Klik op ‘Gratis proefdruk aanvragen’ of direct op ‘Verzenden’. Wij doen de rest!

Tip: Het is mogelijk om de geboortekaartjes ook naar je eigen adres te versturen. Je ontvangt ze dan in een pakketje met gratis witte enveloppen. Zo kun je ze zelf rondbrengen. Wel zo persoonlijk! 

Rose gouden geboortekaartjes

Onze goudtinten op het geboortekaartje kunnen ook nog bijzondere verschillen bevatten. Zo zijn er ook mooie geboortekaartjes met rosé goud te vinden. Leuke kaartjes die ideaal zijn voor meisjes. Kies voor een mooie rosé gouden achtergrond of verwerk het juist in de letters voor een meer subtiele touch. Een rosé, groene of wit gouden kleur geeft een luxe en exclusieve uitstraling aan jouw geboortekaartjes. Ben je toch op zoek naar andere inspiratie? Bekijk dan ook eens onze geboortekaartjes met silhouet, geboortekaartjes voor meisjes en jongens of bijzondere geboortekaartjes. 

Gratis proefdruk

Het bestellen van een gouden geboortekaartje is natuurlijk iets wat je goed wil doen. Je wil er zeker van zijn dat jij de mooiste kaartjes op de bus doet. Daarom hebben wij de gratis proefdruk in het leven geroepen. Laat het geboortekaartje gratis naar je huis verzenden en voel hoe het geboortekaartje in je handen ligt. Plak hem vervolgens op de koelkast en kijk er een aantal keer naar. Is het kaartje volledig naar wens? Rond dan de bestelling af en wij zorgen ervoor dat alle geboortekaartjes verstuurd worden.  

Bekijk ook eens onze geboortekaartjes met sluitzegels, leeuw, olifant, jungle, stoer, broertje of zusje

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen