Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes drieling

Hoera, hoera, hoera! Jullie hebben niet één, niet twee, maar drie kleine spruiten mogen verwelkomen. Driemaal feest, gefeliciteerd! Drielingen komen niet vaak voor, dus een bijzonder geboortekaartje is zeker op z’n plaats. Ook een drieling geboortekaartje maken? Kies je favoriete ontwerp uit onze collectie, pas het naar wens aan in de kaartmaker en bestel een gratis proefdruk.

Geboortekaartje voor een drieling maken 

Een tweeling krijgen is al een heel geschenk, maar drie baby’s in één keer? Dat komt maar heel zelden voor. Toch hebben we óók voor deze ouders leuke geboortekaartjes ontworpen. Je kunt trouwens ook voor een van onze reguliere ontwerpen kiezen. Al onze geboortekaartjes zijn namelijk heel eenvoudig aan te passen.

Drieling geboortekaartjes volgens de laatste trends

Drie jongens, drie meisjes, twee jongens en één meisje of twee meisjes en één jongen. De samenstelling van een drieling kan flink variëren. Ook hier hebben onze designers rekening mee gehouden. Zo hebben ze geboortekaartjes ontworpen in neutrale tinten, maar ook met roze en blauwe accenten. Extra aandoenlijk zijn de kaartjes met dieren erop. Kies bijvoorbeeld voor een illustratie van een moederpoes met drie kittens of drie vlinders die naast elkaar vliegen.

Hoe maak ik mijn geboortekaartje voor een drieling?

Het krijgen van een drieling vraagt om een goede voorbereiding. Veel ouders beginnen dan ook ruim op tijd met dingen regelen: van een grote kinderwagen tot voldoende zitplek in de auto. Ook het geboortekaartje maken is een van de vele taakjes op de to-do-list van (toekomstige) ouders. Gelukkig is die laatste to do niet alleen superleuk om af te vinken, maar ook nog eens heel eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar je favoriete ontwerp uit te kiezen en ‘m naar wens aan te passen. Denk hierbij aan het veranderen van de namen, maar ook aan het toevoegen van foto’s en een leuke tekst. Heb je het gevoel dat het drieling geboortekaartje nog iets mist? Met leuke figuren, kaders en afbeeldingen maak je het kaartje helemaal af.

Tip: Voor een inspiratieboost kun je terecht op onze geboorteblog. Hier vind je allerlei artikelen vol tips & tricks.

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Een voorbeeld van het drieling geboortekaartje wordt dan samen met een waaier van onze papiersoorten en envelopkleuren naar je opgestuurd. Zo kun je gemakkelijk zien en voelen welke keuzes tot het mooiste resultaat leiden.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.