Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes flamingo

Ze staan symbool voor evenwicht en plezier, zijn opvallend roze en hebben iets elegants. Flamingo’s zijn prachtige dieren, en doen het hartstikke goed als illustratie op een babykaartje. Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een flamingo? Kies je favoriete ontwerp, bewerk de kaart en ontvang een gratis proefd

Geboortekaartje met een flamingo

Als je door onze collectie flamingo geboortekaartjes scrollt, ontdek je al snel hoeveel verschillende stijlen er zijn. Flamingo geboortekaartjes zijn er in roze, wit en allerlei andere kleuren. Je kunt geboortekaartjes in waterverf stijl vinden, maar ook met goud. Of ga je liever voor het ‘ahhh’ gehalte met een lief geboortekaartje? In het filtermenu aan de linkerkant geef je eenvoudig aan welke stijl(en) jij mooi vindt. Vervolgens verschijnen de ontwerpen die daarbij passen. Je kunt hier ook kiezen voor bijvoorbeeld geboortekaartjes met een flamingo in jungle of botanische stijl. Er zijn ook andere leuke geboortekaarten met vogels, zoals een uil of een ooievaar.

Hoe maak je een geboortekaartje met flamingo?

Een geboortekaartje maak je in onze kaartmaker. Kies een flamingokaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen. Nu kun je het geboortekaartje versieren en personaliseren. Dit kun je doen door achtergronden, figuren (nog meer flamingo's!) en kaders toe te voegen. Voeg een mooie geboortetekst, lieve foto of andere elementen toe voor een extra persoonlijke touch. Vergeet niet een gratis proefdruk van jullie flamingo geboortekaartje te bestellen. Daarmee kun je het ontwerp nog even in het echt bewonderen voor je de daadwerkelijke bestelling plaatst. Wel zo fijn.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.