Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaart sportprestatie

Heeft je nichtje haar zwemdiploma gehaald? Of is je zoon kampioen geworden met voetballen? Dit zijn natuurlijk prachtige sportprestaties die uitgebreid gevierd moeten worden! Bewerk een bestaande felicitatiekaart, geef hem een persoonlijk tintje en stuur hem direct naar de winnaar. 

Felicitatiekaart voetbal of andere sport maken 

Om jouw kanjer te feliciteren met de overwinning wil je een speciale kaart sturen. Een felicitatiekaart waar hij of zij direct trots op is. Een kaart die een mooi plekje krijgt in de woonkamer of aan de muur in de slaapkamer. Hoe maak je zo’n kaart? 

  • Bekijk alle sportprestatie kaarten in de galerij, kies de leukste kaart en klik op ‘Kaart bewerken’.
  • Voeg de mooiste figuren, kaders en foto’s toe om de kaart een persoonlijk tintje te geven. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een voetbal, zwembad of juist van de kampioen.
  • Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart waarin je de kampioen feliciteert met de geweldige overwinning.
  • Stuur het kaartje naar je eigen adres zodat je hem zelf kan bezorgen, of stuur hem rechtstreeks naar de ontvanger. 

Elke kampioen verdiend een passend kaartje, en daarom vind je bij ons de leukste kaarten voor verschillende sporten. Zoek dus snel een kaartje uit voor jouw hockeytopper, wielrenwinnaar, zwemkampioen of tafeltenniskoning.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze felicitatiekaarten voor dopen of communie.

Welke tekst zet ik op de felicitatiekaart?

Je hebt een leuk kaartje gevonden en er een gave foto opgezet. Nu wil je een trotse tekst op de kaart schrijven. Maar wat zet je op de kaart? Er zijn verschillende invalshoeken en leuke mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke anekdote of een lief gedichtje. Of maak een persoonlijke tekst die recht uit het hart komt. Kun je wel een beetje hulp gebruiken? Lees dan onze voorbeeldteksten voor op een felicitatiekaart door. Je kan ze zo kopiëren op de kaart. 

Felicitatiekaart sportprestatie bestellen

Er staat een mooie tekst op, en alles aan het kaartje is voor elkaar. Tijd om te kijken of er nog een leuke extra bij de kaart past. Kies voor een gekleurde envelop of een luxe papiersoort. Of verras jouw kampioen met een leuke video op de kaart. Als je kiest om het kaartje direct te laten versturen zorgen wij er samen met PostNL voor dat hij zo snel mogelijk geleverd wordt. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is in 95% van de gevallen de volgende dag geleverd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.