Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Bierpakket 'Bedankt'

Bierpakket 'Bedankt'

Dit bierpakket met de tekst 'Bedankt' bevat vier goede speciaalbieren uit verschillende landen. Deze unieke proeverij van blond bier, bitterbier en fruitige biertjes is een mooi cadeau voor de bierliefhebber!

Dit cadeau kan alleen worden besteld in combinatie met een kaart.
Prijs:vanaf15,95excl. porto
  • Inclusief Track&Trace
  • Voor 20:00 uur besteld: vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
Ga verder met dit cadeau

Je kiest een kaart nadat je een cadeau hebt gekozen.

Specificaties

Dit bierpakket met de tekst 'Bedankt' is een ideaal cadeau voor de bierliefhebber. In het pakket zitten 4 speciaalbieren uit verschillende landen. 1. Pauwel Kwak - een sterk Belgisch biertje. Door de fruitige smaak en de karamel heeft dit bier toch een zachte smaak. 2. Oso Golden Ale - een fris en fruitig blond biertje uit Spanje. Dit biertje is verrijkt met honing en gerookte mout. 3. Goose Honkers Ale - afkomstig uit een brouwerij in Chicago, is dit de Amerikaanse interpretatie van een Engels bitterbier. Hop en mout worden perfect gebalanceerd door tonen van fruit en kruiden. 4. ReAle - een biertje uit de Italiaanse brouwerij Del Borgo, met aroma's van citrusvruchten.