Ga naar de inhoudGa naar het filter

Informatie over zakelijke kaarten bestellen

Maatwerk bij zakelijke kaarten - we helpen je graag

Snel naar: facturatie  |  privacy  |  adressenbestand  |  adresstickers  |  duurzaamheid  |  gratis proefdruk


Adresseren

De adressen kun je middels een Excelbestand in je account plaatsen zodat je deze alleen nog aan hoeft te vinken voor de bestelling.

Wanneer je de verjaardagen in de kalender zet ontvang je enkele dagen voor de verjaardag een mailtje zodat je op tijd de kaart kunt versturen.

Waar moet ik op letten bij het uploaden van een Excel adressenbestand?

Je kunt heel eenvoudig adressen inladen vanuit een Excel-bestand (.xls of .xlsx of .csv). Let er wel op dat er geen lege regels in je bestand staan.

  • De kolomnamen/veldnamen die je nodig hebt zijn: Voornaam, Achternaam, Straat + huisnummer (mogen ook losse velden zijn), Postcode, Plaatsnaam. Je veldnamen mogen afwijken, dus Name, Address, Zipcode etc. kunnen ook.
  • Je kunt ook 1 kolom ‘Naam’ gebruiken, voor de voor- EN achternaam. Let wel op dat je deze kolom bij het uploaden in het veld voor Voornaam zet. Voornaam is namelijk een verplicht veld, en Achternaam niet.
  • Een kolom/veld Land is niet nodig. Standaard wordt bij Land 'Nederland' ingevuld. Heb je ook buitenlandse adressen in je bestand staan? Dan moet je voor die adressen het land nog even aanpassen in de stap die volgt nadat je het Excel-bestand hebt ingeladen in Kaartje2go.

Download hier een voorbeeld van een Excel-bestand dat je zo kunt gebruiken. Dit kan je het beste doen via een laptop, computer of tablet. Via de telefoon is dit niet mogelijk.

Betaling

Kan ik op factuur bestellen?

Speciaal voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Wil je hier gebruik van maken voor een zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar ons klanttevredenheidsteam.

Hoe kan ik een factuur ontvangen?

Na iedere bestelling zie je een pagina 'Bedankt voor je bestelling' en daar zie je ook een knopje waarmee je de factuur kunt bekijken en afdrukken. Daarnaast kun je de factuur ook altijd opvragen via ‘Jouw account > Jouw bestellingen’. Per bestelling vind je een knop “Factuur”. Nadat je het factuuradres hebt ingevuld, verschijnt de factuur in beeld. Je kunt hem downloaden door te klikken op de knop ‘Download factuur als PDF’.

Als je hebt besteld zonder eerst in te loggen, kun je de factuur via deze link opvragen: https://www.kaartje2go.nl/contact/bekijken

Privacy

Uiteraard zijn de gegevens van je klanten en medewerkers bij ons veilig. Kaartje2go voldoet aan alle privacywetten. Wij zullen dan ook nooit en dan ook nooit de persoonsgegevens van jouw klanten/medewerkers ergens anders voor gebruiken dan het leveren van onze diensten. Vind je het prettig om met ons een verwerkingsovereenkomst af te sluiten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe gaan jullie om met mijn adressenbestand?

Kaartje2go gaat zeer zorgvuldig om met jouw privacy. De adressen die je invoert, zijn en blijven van jou. De adressen kunnen alleen door jou worden gebruikt. Wij geven de adressen aan geen enkele partij door. Voor je eigen gegevens geldt hetzelfde.

Meer informatie over privacy vind je hier

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.