Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging opening

De opening van een eigen winkel of bedrijf verdient een feestje! Maak nu een leuke uitnodiging om de opening te vieren en vraag gelijk een GRATIS proefdruk aan. Stuur een uitnodigingskaart en nodig je gasten uit voor een mooie openingsreceptie.

  • Bestellen op factuurbasis
  • Plaats eenvoudig logo, tekst en foto’s
  • Prijzen incl. BTW en drukkosten

Uitnodiging opening maken

Bij Kaartje2go kun je heel eenvoudig zelf een mooie uitnodiging voor het openingsfeest maken. Upload je eigen ontwerp of zoek een mooie kaart uit de collectie met uitnodigingskaarten. Kies je uitnodiging en personaliseer met een eigen foto, een originele tekst en leuke figuren. Geef aan wie er een uitnodiging moet ontvangen en wij versturen de kaarten op de gekozen verzenddatum rechtstreeks naar de ontvanger. Zo maak en verstuur je in een handomdraai de uitnodigingen voor de opening van je bedrijf. 

Weet je niet wat je op de uitnodiging moet zetten? Kijk dan eens bij onze uitnodiging teksten

Nieuwe zaak, bedrijf of winkel openen

Een opening is een speciale gelegenheid. Je begint een eigen winkel of opent een nieuwe zaak en wilt een feestelijke opening geven om jouw bedrijf zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Stuur een uitnodiging naar vrienden, familie of je klantenbestand en nodig iedereen uit voor de openingsreceptie met een leuke kaart. 

Een opening van een restaurant of een nieuw bedrijfspand is ook een uitstekende reden voor een openingsreceptie. Organiseer een diner voor de eerste gasten of geef een rondleiding aan klanten en leveranciers op de nieuwe locatie. 

TIP: Zorg voor menukaarten die passen bij de uitnodigingen voor een stijlvolle uitstraling.

Een openingsreceptie vieren

Een opening moet gevierd worden. Het is het begin van iets nieuws waar je hard aan gewerkt hebt. Om de opening te vieren heb je gasten nodig en wie kun je nou beter uitnodigen dan familie, vrienden en je vaste klantenkring. Maak een leuke uitnodiging, want zo wordt het feestje nog leuker. 

TIP: Uitnodigingen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt = dezelfde dag verstuurd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.