Ga naar de inhoud

Ondeugende en stoute valentijnskaarten

Houden jij en je partner wel van een geintje en wil je hem of haar verrassen met een leuk kaartje voor valentijn? Kies voor een ondeugende of stoute valentijnskaart en verras je lover op een leuke manier. Ga bijvoorbeeld voor de boobies, lekkerste stuk (pizza) of de valentijnskaart met kus. Jouw valentijn ligt ongetwijfeld in een deuk!

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt

De mooiste collectie valentijnskaarten

Bij ons vind je de leukste trends en stijlen voor valentijnskaartjes. Bekijk het filtermenu en ontdek wat er allemaal tussen zit. Een valentijnskaart hoeft natuurlijk niet altijd voor je geliefde te zijn. Wat denk je van een mooie kaart voor je vriendin, opa of oma of je ouders? Zij verdienen ook een dosis liefde per post. 

Ontdek ook de leukste thema’s zoals dieren, hartjes of vriendschap. Zo geef je het valentijnskaartje een extra persoonlijke touch! 

Hoe maak ik een ondeugend valentijnskaartje?

Een stout valentijnskaartje maak je makkelijk en snel in onze kaartmaker. We leggen het hieronder voor je uit:

  1. Kies het leukste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de mooiste eigen foto’s, figuren en kaders toe.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst op de kaart, waarin je vertelt hoeveel je om je geliefde geeft.
  4. Kies voor directe verzending of laat het kaartje naar je eigen adres versturen.

Voordelen van valentijnskaartjes van Kaartje2go

Een ondeugend valentijnskaartje bestellen kent leuke voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld een romantisch cadeau meesturen. Verras je geliefde met de lekkerste chocolade of snoepjes. Is jouw lover een boekenwurm? Kies dan voor een goed boek! Of ga voor een heerlijk drankje zoals een bierpakket of een lekker wijntje. Die kunnen jullie samen opdrinken, cheers!

Daarnaast profiteer je van een super snelle verzending. Voor 20:00 uur besteld (op werkdagen) is in 95% van de gevallen de volgende werkdag geleverd. 

Stout valentijnskaartje versturen

Het versturen van een ondeugend valentijnskaartje kun je op twee manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om het kaartje direct te versturen. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat het kaartje bij jouw spetter terechtkomt. Je kan het kaartje ook naar je eigen adres versturen. Zo kun je het kaartje zelf langsbrengen en je partner verrassen. Wil je het kaartje naar iemand sturen waarvan je het adres niet weet? Gebruik de handige adresverzoeker en stuur een linkje naar je familieleden of vrienden. 

Hulp nodig bij het bestellen van je valentijnskaartje? 

Lukt het ontwerpen of bestellen van je ondeugende valentijnskaart toch niet helemaal? Neem dan contact op met onze klanttevredenheid toppers. Zij kunnen al je vragen beantwoorden. Op de contactpagina staan ook antwoorden op onze veelgestelde vragen. Bekijk ook onze blog voor meer Valentijnsdag inspiratie.

Dit jaar loopt de bezorging van je valentijnskaartje iets anders dan normaal. Valentijnsdag valt in 2022 namelijk op een maandag, en dan bezorgt PostNL helaas niet. Bestel daarom je kaarten uiterlijk donderdag 10 of vrijdag 11 februari, zodat deze op zaterdag aankomen. Je kunt natuurlijk ook de kaart bij jou thuis laten bezorgen en hem zelf overhandigen aan je lief. 

💌 Tip: Laat je kaartje een paar dagen eerder bezorgen en zet in de extra adresregel ‘Pas openmaken op Valentijnsdag’. Zo is je kaartje zeker optijd!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.