Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaart voor haar

Heb je de vrouw van je dromen ontmoet en ben je helemaal verliefd? Of wil je een van je beste vriendinnen laten weten hoeveel je om haar geeft? Stuur haar dan een lief valentijnskaartje. Alle vrouwen verdienen een valentijnskaart. Stuur bijvoorbeeld een valentijnskaart naar mama, je dochter, je beste vriendin of vrouw. En ben je nieuw bij Kaartje2go, dan is jouw eerste kaartje gratis! Maak dus snel een account aan en verstuur die lieve valentijnskaart!

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Een romantische valentijnskaart voor haar

Met Valentijnsdag stuur je jouw valentijn een persoonlijke valentijnskaart. Ga je voor een romantische valentijnskaart, of toch liever eentje met een grappige tekst? Kies een mooi kaartje en pas de kaart zelf aan in onze kaartmaker. Plaats bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen, of maak de kaart extra romantisch met hartjes figuren. 

Met een lieve, persoonlijke boodschap maak je de kaart helemaal af. Zoek je inspiratie voor de tekst in je kaart? Kijk dan bij onze valentijnskaart teksten

Anonieme valentijnskaart

Ben je er nog niet helemaal klaar voor om bekend te maken aan haar dat je verliefd op haar bent, of vind je het leuk om haar te laten raden wie de kaart heeft gestuurd? Dan stuur je een anonieme valentijnskaart. De kaart wordt verstuurd zoals jij hem maakt, dus als je jouw naam niet in de kaart schrijft, is de kaart helemaal anoniem.  

Kaartje2go verstrekt geen gegevens van de "verstuurder" aan de "ontvanger" tenzij in ons oordeel de kaart aanstootgevend, kwetsend of onwettig is. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Valentijnscadeau voor een vrouw

Vrouwen vinden het geweldig om een valentijnskaartje te ontvangen. Maar ze zijn ook gek op cadeautjes! Bij Kaartje2go kun je een valentijnscadeau meesturen met je kaart. Zo sla je twee vliegen in één klap. Kijk bij het aanbod valentijnscadeaus en zoek een mooi cadeau uit om naar jouw valentijn te sturen. 

Valentijnskaart voor een vriendin

Het komt steeds vaker voor dat vrouwen elkaar een valentijnskaart sturen. Bijvoorbeeld naar je liefste zus of beste vriendin. En waarom ook niet? Valentijnsdag is zeker niet alleen voor geliefden, maar voor iedereen die elkaar lief vindt! Verras bijvoorbeeld jouw goede vriendin met een lieve valentijnskaart om haar te laten weten dat je haar geweldig vindt. Plaats een leuke foto van jullie samen op de kaart en schrijf een persoonlijk tekstje. Ze zal wegsmelten van jouw kaart! 

Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens bij het complete aanbod valentijnskaarten

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag. Die dag wordt er door PostNL post bezorgd. Als je maandag voor 20:00 besteld versturen wij de kaartjes nog dezelfde dag. 95% van de kaartjes wordt de volgende dag bezorgd. Let er wel op dat het erg druk is bij de post. Je kunt daarom ook de kaart eerder bestellen en naar jezelf sturen. Overhandig op valantijnsdag zelf de kaart. Zo ontvangt je vriendin, vrouw, of mama het kaartje sowieso optijd! Laat je dus niet tegenhouden en stuur haar een mooie valentijnskaart met eventueel een lief presentje!

❤️  Tip: Wil je er zeker van zijn dat je Valentijnskaart optijd aankomt? Bestel je kaartje dan een paar dagen eerder en voeg deze extra adresregel toe: ‘Pas openen op Valentijnsdag’.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.