Ga naar de inhoud

Valentijnskaart voor hem

Jouw prins op het witte paard verdient een leuke valentijnskaart. Een kaartje met een romantische tekst of een lieve boodschap is een geweldige manier om jouw liefde te laten spreken. Stuur daarom nu een valentijnskaart naar hem.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt

Valentijnskaart met humor voor mannen

Mannen krijgen ook graag een kaart op 14 februari! Ze kunnen bijvoorbeeld een valentijnskaart met humor goed waarderen. Stuur dus een grappige valentijnskaart, bijvoorbeeld met een humoristische tekst. Ben je meer van de lieve of romantische kaarten? Ook dan kun je bij ons terecht!

Je maakt de kaart extra speciaal met een foto, figuren en kaders. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie samen, maar ook een foto waar alleen jij op staat is hartstikke leuk! Als je jouw kaartje anoniem naar een geheime valentijn stuurt, dan kun je natuurlijk beter geen foto op de kaart plaatsen. De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Valentijnscadeau idee voor een man

Wat koop je voor een man met Valentijnsdag? Het gebaar van een valentijnskaartje is voor veel mannen al genoeg, al wordt iets extra’s altijd gewaardeerd. Wist je dat je bij Kaartje2go ook een cadeau kunt meesturen met je kaart? Hiermee verras je jouw valentijn op een bijzondere manier! Bekijk ons aanbod valentijnscadeaus en kies een leuke verrassing voor jouw valentijn. 

Valentijn gedichten voor een man

Je hebt een mooie kaart gemaakt, daar wil je natuurlijk een mooie tekst op schrijven. Met een persoonlijke tekst maak je hem het meest blij. Om je op weg te helpen kun je inspiratie opdoen bij onze valentijnskaart teksten. Zo laat je hem weten hoeveel je van hem houdt! 

Kijk ook eens bij alle valentijnskaarten voor nog meer aanbod. 

Valentijnsdag valt dit jaar op een maandag. Helaas bezorgt PostNL niet op die dag. Maar laat dit je niet tegenhouden! We hebben twee tips voor het bezorgen van jouw liefdevolle valentijnskaart: 

  1. Bestel je kaartje uiterlijk donderdag 10 of vrijdag 11 februari. Je kaartje ligt dan zaterdag bij hem in de brievenbus. Natuurlijk is het wel zo leuk als het kaartje pas op Valentijnsdag zelf wordt opengemaakt. Voeg daarom een extra adresregel toe: Pas openmaken op Valentijnsdag
  2. Je kunt je valentijnskaart ook zelf bezorgen. Zo kun je ook meteen zijn reactie zien op jouw kaart! Bestel je kaart ruim optijd en laat deze bij jou thuis bezorgen. Kies voor de optie Thuis ontvangen met 1 stuks. Je kaart wordt dan bij jou thuis afgeleverd met een extra blanco envelop. 
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.744 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.