Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Valentijnskaart voor hem

Valentijnskaart met humor voor mannen

Mannen krijgen ook graag een kaart op 14 februari! Ze kunnen een valentijnskaart met humor goed waarderen, blijkt uit onderzoek. Stuur dus een grappige valentijnskaart, bijvoorbeeld met een humoristische tekst. Ben je meer van de lieve of romantische kaarten? Ook dan kun je bij ons terecht voor een valentijnskaartje. 

Je maakt de kaart extra speciaal met een foto, figuren en kaders. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie samen, maar ook een foto waar alleen jij op staat is hartstikke leuk! Als je jouw kaartje anoniem naar een geheime valentijn stuurt, dan kun je natuurlijk beter geen foto op de kaart plaatsen. 

Valentijnscadeau idee voor een man

Wat koop je voor een man met Valentijnsdag? Het gebaar van een kaartje is voor veel mannen al genoeg, al wordt iets extra’s altijd gewaardeerd. Wist je dat je bij Kaartje2go ook een cadeau kunt meesturen met je kaart? Hiermee verras je jouw valentijn op een bijzondere manier! Bekijk ons aanbod valentijnscadeaus en kies een leuke verrassing voor jouw valentijn. 

Valentijn gedichten voor een man

Je hebt een mooie kaart gemaakt, daar wil je natuurlijk een mooie tekst op schrijven. Met een persoonlijke tekst maak je hem het meest blij. Om je op weg te helpen kun je inspiratie opdoen bij onze valentijnskaart teksten. Zo laat je hem weten hoeveel je van hem houdt! 

Kijk ook eens bij alle valentijnskaarten voor nog meer aanbod. 

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10845 beoordelingen