Ga naar de inhoudGa naar het filter

Valentijnskaart met foto

Stiekem vindt iedereen het leuk om een valentijnskaart te krijgen, al helemaal als er een foto op staat. Ook van plan om je lover een fotokaart te sturen voor Valentijnsdag? In onze collectie vind je lieve, grappige en ondeugende kaarten met een foto.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt

Fotokaart voor je valentijn

De leukste valentijnskaarten? Dat zijn die met een foto. Een kiekje van jullie samen geeft de kaart iets persoonlijks, vooral als er een herinnering aan verbonden is. Welke foto je ook in gedachten hebt: je voegt het eenvoudig toe aan een van onze valentijnskaarten met foto. De voorkant van sommige kaarten wordt volledig door een (voorbeeld)foto in beslag genomen, bij andere ontwerpen staat de (voorbeeld)foto in een hartje of fotokader. Kun je niet kiezen uit de honderden selfies op je telefoon? Onze designers hebben ook valentijnskaarten met een fotocollage gemaakt!

Foto bewerken van de valentijnskaart

Heb je de perfecte valentijnskaart gevonden? In de kaartmaker geef je je favoriete foto gemakkelijk een plekje. Klik op de voorbeeldfoto(‘s), druk op ‘Foto vervangen’ en selecteer de gewenste foto(‘s). Je kunt ook foto’s gebruiken die al in je account staan. Het bewerken van de foto(‘s) is de volgende stap. Voeg bijvoorbeeld een fotokader toe, spiegel de afbeelding of speel met de doorzichtigheidsgraad. Ook is het mogelijk om een filter over de foto heen te zetten. Tevreden met hoe de foto op de valentijnskaart staat? Dan is de rest van de kaart aan de beurt!

Je valentijnskaart met foto nóg leuker maken

Een foto aan je valentijnskaart toevoegen is natuurlijk hartstikke leuk. Maar ook de rest van de kaart kun je naar wens aanpassen. Voeg bijvoorbeeld de naam van je vriend of vriendin toe en zet er een lieve tekst in. Ook het lettertype, de achtergrond en versieringen kunnen veranderd worden. Verliefd op het eindresultaat? Dan is het tijd om de fotokaart te bestellen. Kies een formaat uit, voer het adres van je geliefde in en zoek een papiersoort uit (tip: Glans). Voeg tot slot een Valentijnsdag cadeau toe om de verrassing compleet te maken.

❤️ Nog wat tekstinspiratie nodig? Lees dan ook eens ons artikel over quotes voor op je valentijnskaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.