Valentijnskaart met de naam van je geliefde

Ben jij ontzettend verliefd maar durf je het niet tegen hem of haar te vertellen? Stuur dan een leuke valentijnskaart met de naam van je valentijn op de voorkant. De naam op de kaart is in veel gevallen aan te passen, zo kan jij de naam van je liefde erop zetten. Wil je het echt spannend maken? Verstuur de valentijnskaart dan anoniem.

Valentijnskaart met naam maken

Stel je eens voor dat jouw valentijn een kaart ontvangt met zijn of haar eigen naam erop. Hoe romantisch is dat? In een paar eenvoudige stappen maak je helemaal zelf een valentijnskaart met de naam van jouw valentijn erop. Kies je kaart en verander het tekstvak in de kaartmaker. Dan heb je jouw unieke en bijzondere valentijnskaart eigenlijk al af! Maak het extra persoonlijk met een mooi kader, leuke versieringen en een mooie tekst of een mooi gedicht. 

Soms wil je een valentijnskaart sturen waar wel de naam van je geliefde op staat, maar wil je jezelf liever niet bekendmaken. Dan zet je jouw eigen naam niet op de kaart, zodat de kaart anoniem is. 

Valentijnskaart met foto

Een valentijnskaart met naam kan je ook zelf ontwerpen met je eigen foto. Upload een foto van jezelf of van jullie samen en plaats een tekstvak met de naam van jouw geliefde. Met hartjes figuren of een hartjes kader wordt de kaart super romantisch en persoonlijk. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de boodschap in de kaart? Kijk dan bij onze teksten voor op een valentijnskaart

Persoonlijke valentijnskaart met een cadeau

Je hebt je persoonlijke valentijnskaartje met naam gemaakt, nu ben je misschien nog op zoek naar een cadeau idee. Kies dan voor één van onze valentijnscadeaus en stuur deze mee met je kaart. Je geliefde zal blij verrast zijn met een kaartje en een cadeau!

Als je nog niet helemaal hebt gevonden wat je zocht, kun je ook even bij ons volledige aanbod valentijnskaarten kijken.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14622 beoordelingen