Ga naar de inhoud

Valentijnskaart met de naam van je geliefde

Als je veel van iemand houdt of heel erg trots op een ander bent, zou je het liefst je naam erop plakken: deze is van mij! Dat begrijpen we heel goed. Daarom vind je hier leuke valentijnskaarten waarop je jullie namen kunt zetten. Begin meteen met ontwerpen en stuur jouw (geheime) liefde een leuke valentijnskaart met een naam op de voorkant.

  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • CO2-neutraal gedrukt

Valentijnskaart met naam maken

Stel je eens voor dat je een kaart ontvangt met op de voorkant jouw naam en daarachter de tekst “Wil je mijn valentijn zijn?” Hoe romantisch is dat? Of dat je een kaart ontvangt met daarop de naam van jouw grote liefde. Een lief gebaar van je vriend of vriendin om te laten weten dat hij of zij alleen maar aan jou denkt. Voel je de vlinders al in je buik?

Bij Kaartje2go maak je in een paar eenvoudige stappen helemaal zelf een valentijnskaart met de naam van je valentijn op de voorkant. In de kaartmaker kun je de naam aanpassen, zodat je de voorbeeldnaam kunt veranderen voor die van jouw geliefde. Kies dus vooral de kaart die je mooi vindt en verander in de kaartmaker de namen in het tekstvak. Eigenlijk is je unieke en bijzondere valentijnskaart dan al af. Maar als je wilt kun je de kaart nog veel verder bewerken. Upload bijvoorbeeld je eigen foto, voeg een leuke kader en figuren toe (zoals hartjes of sterren) en schrijf een lieve tekst of een mooi gedicht in de kaart.

✍️ Tip: Kijk voor inspiratie eens bij de teksten voor op een valentijnskaart.

Valentijnskaart met naam en eigen foto

Wil je jouw valentijn echt verrassen? Stuur dan een valentijnskaart met jullie namen en een eigen foto erop. De valentijnskaart met eigen foto kun je helemaal zelf ontwerpen of je kiest een kaart uit de collectie. Upload een eigen foto, van jezelf of van jullie samen, en zet in een tekstvak jullie namen met een groot hart ertussen. Met hartjes figuren of een hartjeskader maak je de kaart superromantisch en persoonlijk. 

Persoonlijke valentijnskaart met een cadeau

Ben jij ontzettend verliefd maar weet je niet zo goed hoe je het tegen hem of haar moet vertellen? Verras je valentijn dan door een valentijnskaart met een cadeau te sturen. Op de kaart zet je alleen de naam van jouw crush en verder laat je de verrassing voor zich spreken. Kies bijvoorbeeld voor chocolade, sieraden, een leuk boek of een van de vele andere valentijnscadeaus en stuur deze mee met je kaart. Je geliefde zal blij verrast zijn.

Kun je een valentijnskaart met naam anoniem versturen?

Jazeker! Wil je het echt spannend maken? Zet dan jouw eigen naam niet op de kaart, maar alleen die van je geliefde. Zo kun je jouw valentijnskaart anoniem versturen en hoef je jezelf niet bekend te maken.

De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Valentijnskaart versturen

Als het goed is heb je nu je persoonlijke valentijnskaartje met naam gemaakt en hoef je deze alleen nog maar te versturen. Maar daarvoor hoef je echt de kou niet in. Je kunt je kaart namelijk rechtstreeks laten versturen. Let er wel op dat PostNL op maandag geen post bezorgd. 

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Geen nood, op elk potje past een dekseltje. We hebben meer dan 800 valentijnskaarten voor mannen en voor vrouwen, in verschillende stijlen; heel veel liefde kaarten en ook nog een heleboel vriendschapskaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.