Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Valentijnskaart met de naam van je geliefde

Valentijnskaart met naam maken

Stel je eens voor dat jouw valentijn een kaart ontvangt met zijn of haar eigen naam erop. Hoe romantisch is dat? In een paar eenvoudige stappen maak je helemaal zelf een valentijnskaart met de naam van jouw valentijn erop. Kies je kaart en verander het tekstvak in de kaartmaker. Dan heb je jouw unieke en bijzondere valentijnskaart eigenlijk al af! Maak het extra persoonlijk met een mooi kader, leuke versieringen en een mooie tekst of een mooi gedicht. 

Soms wil je een valentijnskaart sturen waar wel de naam van je geliefde op staat, maar wil je jezelf liever niet bekendmaken. Dan zet je jouw eigen naam niet op de kaart, zodat de kaart anoniem is. 

Valentijnskaart met foto

Een valentijnskaart met naam kan je ook zelf ontwerpen met je eigen foto. Upload een foto van jezelf of van jullie samen en plaats een tekstvak met de naam van jouw geliefde. Met hartjes figuren of een hartjes kader wordt de kaart super romantisch en persoonlijk. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de boodschap in de kaart? Kijk dan bij onze teksten voor op een valentijnskaart

Persoonlijke valentijnskaart met een cadeau

Je hebt je persoonlijke valentijnskaartje met naam gemaakt, nu ben je misschien nog op zoek naar een cadeau idee. Kies dan voor één van onze valentijnscadeaus en stuur deze mee met je kaart. Je geliefde zal blij verrast zijn met een kaartje en een cadeau!

Als je nog niet helemaal hebt gevonden wat je zocht, kun je ook even bij ons volledige aanbod valentijnskaarten kijken.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10830 beoordelingen