Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging verjaardag 25 jaar

Hoera, het is tijd voor een feestje! Mag jij binnenkort 25 kaarsjes uitblazen? Dan wil je dat natuurlijk vieren met je beste vrienden en de liefste familie erbij. Maak daarom nu een leuke uitnodiging voor je 25e verjaardag en vraag een GRATIS proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Zelf een 25 jaar uitnodiging maken

Je 25e verjaardag is een hele bijzondere. Vanaf dat moment ben je namelijk een kwart eeuw én een halve Sarah of Abraham. Dat klinkt oud hè ;-) Gelukkig is dit ook het perfecte moment voor een gezellig feestje. En bij Kaartje2go vind je de leukste 25 jaar uitnodigingen. Je kunt kiezen uit feestelijke uitnodigingen in verschillende stijlen. Gebruik daarom ons filtermenu en ga op zoek naar de perfecte uitnodiging voor jouw 25e verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor hip, trendy of grappig. Een kaartje gevonden? In onze kaartmaker voeg je eenvoudig persoonlijke touches toe. Denk aan een ‘vroeger vs. nu’ foto of het getal ‘25’. 

🎂 Tip: Organiseer je een verjaardagsfeest voor iemand anders? Neem dan ook een kijkje bij onze algemene verjaardagsfeest en verrassingsfeest uitnodigingen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.