Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Kaartje2go en actie Noah in HLN

Op dinsdag 12 augustus 2014 hoorde wij bij Kaartje2go voor het eerst het aangrijpende verhaal van de vierjarige Noah. Dit Belgische jongetje bracht maanden door in het ziekenhuis, wachtend op een harttransplantatie. Op maandag 13 augustus was de grote dag eindelijk aangebroken. De transplantatie nam veel tijd in beslag en daarna leek Noahs toestand enkel te verergeren. Zijn ouders riepen iedereen op om een mooi kaartje naar hun zoon te sturen. Natuurlijk wilde Kaartje2go helpen!

Ieder beterschaps- en sterktekaartje kon je vanaf dinsdag gratis verzenden met het gebruik van de kortingscode 'NOAH14'. Tevens werd besloten dat de gehele opbrengst van alle kaartjes wordt gedoneerd aan Noahs ouders. De Belgische krant Het Laatste Nieuws hoorde van de actie en besteedde er op woensdag aandacht aan:
"Een Nederlandse website waar je kaartjes per post kan versturen, liet gisteren weten Noah te willen steunen. Wie via 'kaartje2go.nl' een kaartje verstuurt naar hem, moet géén postzegel betalen. Bij het afrekenen kan je de code 'NOAH14' ingeven. En de opbrengst gaat naar de ouders van Noah, klinkt het." 

Helaas is Noah inmiddels overleden. Wij wensen alle betrokkenen erg veel sterkte.

Datum van publicatie:
Het Laatste Nieuws

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Eenmalige machtiging
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Terug naar boven