Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaartje2go en actie Noah in HLN

Op 15 augustus 2014 haalde Kaartje2go de Belgische krant Het Laatste Nieuws met een bijzondere actie voor het vierjarige hartpatiëntje Noah.​

Op dinsdag 12 augustus 2014 hoorden wij bij Kaartje2go voor het eerst het aangrijpende verhaal van de vierjarige Noah. Dit Belgische jongetje bracht maanden door in het ziekenhuis, wachtend op een harttransplantatie. Op maandag 13 augustus was de grote dag eindelijk aangebroken. De transplantatie nam veel tijd in beslag en daarna leek Noahs toestand enkel te verergeren. Zijn ouders riepen iedereen op om een mooi kaartje naar hun zoon te sturen. Natuurlijk wilde Kaartje2go helpen!

Ieder beterschaps- en sterktekaartje kon je vanaf dinsdag gratis verzenden met het gebruik van de kortingscode 'NOAH14'. Tevens werd besloten dat de gehele opbrengst van alle kaartjes wordt gedoneerd aan Noahs ouders. De Belgische krant Het Laatste Nieuws hoorde van de actie en besteedde er op woensdag aandacht aan:
"Een Nederlandse website waar je kaartjes per post kan versturen, liet gisteren weten Noah te willen steunen. Wie via 'kaartje2go.nl' een kaartje verstuurt naar hem, moet géén postzegel betalen. Bij het afrekenen kan je de code 'NOAH14' ingeven. En de opbrengst gaat naar de ouders van Noah, klinkt het." 

Helaas is Noah inmiddels overleden. Wij wensen alle betrokkenen erg veel sterkte.

Datum van publicatie: 2014-08-13
Het Laatste Nieuws

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.