Ga naar de inhoudGa naar het filter

Menukaart 21 diner

Organiseer je binnenkort een 21 diner? Met een stijlvolle menukaart maak je het 21 diner helemaal compleet. Kies je favoriete 21 diner menukaart uit onze collectie en geef ‘m je eigen draai.

21 diner menukaart 

Van plan om een 21 diner te organiseren? Dan mag een smaakvolle menukaart niet ontbreken. Kies voor een moderne, klassieke of stijlvolle menukaart en pas het ontwerp helemaal naar wens aan. Alvast een voorproefje krijgen van hoe de menukaart voor het 21 diner eruit komt te zien? Vraag een gratis proefdruk aan en bewonder je creatie.

Menukaart voor een 21 diner

Recepten uitzoeken, een thema bedenken en een speech op papier zetten: bij het plannen van een 21 diner komt veel kijken. En daar hoort ook het maken van een menukaart bij. De menukaart voor het 21 diner vormt de leidraad voor de avond en geeft aan welke gerechten de genodigden kunnen verwachten. Op de meeste menukaarten is er ruimte voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarnaast kun je ook amuses of tussengerechten op de menukaart vermelden. In onze kaartmaker kun je heel eenvoudig tekst en symbolen toevoegen.

21 diner menukaart maken

Smaken verschillen, daarom hebben onze designers uiteenlopende menukaarten voor een 21 diner ontworpen. De enkele kaarten kunnen mooi naast een bord gepresenteerd worden, de dubbele kaarten kunnen rechtop staan. Ook de stijl van de 21 diner menukaarten varieert. Zo zitten er moderne ontwerpen tussen met cocktails en confetti, maar ook stijlvolle ontwerpen met bloemen en gouden accenten. Je eigen draai aan een menukaart gegeven? Laat de menukaarten thuisbezorgen en verstuur ze - eventueel - samen met de 21 diner uitnodiging!

🥂 Tip: nog inspiratie nodig? Lees onze blog met 74 ideeën voor een bijzonder 21 diner!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.