Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardag 15 jaar

Hooray, it’s your birthday. Een beter argument voor een feestje bestaat er niet, toch? Stuur je vrienden daarom een unieke uitnodiging en vier samen jouw verjaardag. Tussen onze kaarten staan uitnodigingen voor elke activiteit. Welke matcht met jouw plannen?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Verras je vrienden met een uitnodiging

Post is net een cadeautje: er zit papier omheen en de inhoud is een verrassing. En hoe leuker ingepakt, hoe groter het verlangen het open te maken. Met onze leuke extra’s wordt ook het verpakken van de uitnodiging een feestje: van gouden enveloppen tot adresstickers met confetti erop en sluitzegels met slingers.

Vind de perfecte uitnodiging voor jouw feestje

Even terug naar stap 1: het vinden van een uitnodiging voor jouw 15e verjaardag. Heb je al een idee wat voor feest je wilt geven of twijfel je nog tussen thema’s? Bij Kaartje2go vind je de leukste uitnodigingskaarten voor elke activiteit, voor zowel thuis als op locatie. Filmfeestjes, slaapfeestjes en tropische tuinfeesten (met barbecue, hmm) zijn altijd een succes. Liever wat buiten de deur ondernemen? Ontsnap uit een escape room, ren elkaar achterna met lasergamen of wees als eerst boven met klimmen. Jij mag kiezen; het is jouw feestje.

15 en vol inspiratie? Maak je eigen creatie

Vijftien is een bijzondere leeftijd. Je wordt wat oud voor kinderfeestjes en op je sweet sixteen moet je nog een jaar wachten. Soms kan het hierdoor voelen alsof je tussen wal en schip valt. Ook kan het een uitdaging zijn om een uitnodiging te vinden die precies matcht met je plannen. De oplossing? Je eigen uitnodiging maken! 

Start met een blanco kaart en laat je creatieve brein z’n gang gaan. Zelf het stralende middelpunt van de uitnodiging zijn? Begin dan met een fotokaart of collagekaart met meerdere foto’s. Je verjaardag is your time to shine, dus kies je favoriete kiekjes uit en ontdek alle mogelijkheden van onze kaartmaker. Tip: kies voor glanzend papier! Zo komen je foto’s het beste tot hun recht.

Helemaal happy? Time to order!

Waarschijnlijk heb je een eigen bankpas. Toch is het wel zo fijn als je ouders even meekijken als je de uitnodigingen bestelt. En, hé? Misschien rekenen ze de kaarten ook wel voor je af! ;–) Wil je de uitnodiging voor je 15e verjaardag eerst zien voordat je een definitieve bestelling plaatst? Vraag dan een proefdruk aan. Deze krijg je van ons cadeau en ontvang je vaak de volgende werkdag al. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan zet je de proefdruk eenvoudig om naar een echte bestelling. Je hoeft alleen maar aan te geven:

  1. hoeveel uitnodigingen je wilt bestellen;
  2. naar welk formaat (klein, normaal of super) je voorkeur uitgaat;
  3. of je de kaarten thuis wilt ontvangen of rechtstreeks naar de ontvanger wilt sturen.

Uitnodigingen versturen: thuis ontvangen of direct op de post?

Beide opties hebben zo hun voordelen. Voor wie graag zelf de uitnodigingen wil uitdelen, kiest voor ‘thuis ontvangen’. De bezorger levert ze in dat geval als brievenbuspakket bij je af, samen met de enveloppen en eventuele extra’s. Stuur je de uitnodigingen liever direct op, maar ontbreken er een aantal adressen? Deel een adresverzoek via WhatsApp of per e-mail. Wanneer de adressenlijst compleet is, rest er slechts één stap: het kiezen van een verzenddatum. Mogen de uitnodigingen direct naar de drukker? Voor 20:00 uur ‘s avonds besteld = vandaag verzonden.

Hulp nodig? We’ve got you!

Het organiseren van een verjaardag is vaak een flinke klus; een helpende hand is dan ook welkom. Het team van Kaartje2go staat in ieder geval voor je klaar als je ons nodig hebt. We ondersteunen je graag bij al je vragen en lopen over van de ideeën voor een tof feest!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.194 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.