Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 14 jaar

Yes, je 14e verjaardag komt eraan. Van plan om dit niet alleen te vieren met de familie, maar ook met vrienden? Kondig een onvergetelijk verjaardagsfeest aan met een leuke uitnodiging. Kies een ontwerp uit onze collectie, pas ‘m naar wens aan met onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 21:00 uur besteld, vandaag verstuurd
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging 14e verjaardag maken? Zo doe je dat!

De meeste 14-jarigen noemen een activiteit ondernemen voor hun verjaardag geen kinderfeestje meer, al is de inhoud eigenlijk niet anders. Zo vinden tieners het – net als kinderen – leuk om met vrienden en vriendinnen te gaan bowlen, lasergamen of uit een escape room te ontsnappen. Een blik werpen op onze uitnodigingen voor kinderfeestjes kan dus best, ook als je 14 jaar wordt.

Een toffe uitnodiging voor je 14e verjaardag is zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en vraag een gratis proefdruk aan als je ontwerp af is.

  1. Kies één van de uitnodigingen voor een verjaardag 14 jaar.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
  3. Voeg leuke figuren, een mooie foto en eventuele afbeeldingen toe.
  4. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  5. Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Staat er nog geen ‘14’ op de uitnodiging? In de kaartmaker kun je heel makkelijk getallen toevoegen. Klik onder ‘Figuur’ op ‘Figuren toevoegen’, filter op ‘Cijfers’ en zoek een mooie ‘1’ en een ‘4’ uit.

Zelf een uitnodiging voor verjaardag 14 jaar ontwerpen

14 jaar kan best een lastige leeftijd zijn, ook bij het maken van een uitnodiging. Sommige uitnodigingen voelen misschien wat te kinderlijk aan en andere weer te oubollig. Je eigen draai geven aan een ontwerp is gelukkig zo gepiept met onze kaartmaker. Wil je toch iets anders? Het is ook mogelijk om helemaal zelf een uitnodiging te maken door je creativiteit los te laten op een blanco kaart of fotokaart. Gebruik andere ontwerpen als inspiratie of bekijk deze blog met handige tips.

De perfecte uitnodiging voor je 14 jaar verjaardagsfeest

Kaartje2go heeft de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Dit is ook te zien aan het aantal uitnodigingen voor tieners die 14 jaar worden. Naast de uitnodigingen met ‘14 jaar’ erop, kun je namelijk ook kiezen voor uitnodigingen met een aanpasbare leeftijd. Het bekijken van al deze uitnodigingen (600+) is best een uitdaging. Maak daarom gebruik van ons handige filtermenu. Hiermee kun je makkelijk aangeven wat je in een uitnodiging zoekt. Selecteer bijvoorbeeld een stijl die je aanspreekt of een thema die goed bij het feest past.

De ene tiener van 14 jaar is de andere niet. Zo vindt de één niets leuker dan op de bank taart te eten, waar een ander het liefst een high tea boekt. Daarom hebben onze designers allerlei soorten uitnodigingen gemaakt. Ook de uitnodiging voor jouw verjaardagsfeest zit er vast tussen. Ben je van plan om je verjaardag thuis te vieren? Dan kan het leuk zijn om een themafeestje te geven. En daar hebben we ook de leukste uitnodigingen voor. Een uitnodiging met een tropisch tintje is bijvoorbeeld leuk bij een Hawaii thema en een uitnodiging met gouden foliedruk voor een glamour feest.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.