Proefdruk kerstkaarten

Natuurlijk wil je de mooiste kerstkaarten maken om naar familie en vrienden te sturen. Daarom kan je tot 22 december gratis een proefdruk bestellen, zodat je zeker weet of jouw ontworpen kaart naar wens is.

Kies een kerstkaart uit de collectie

Kies een kerstkaart uit de collectie

Klik op "proefdruk bestellen"

Gratis proefdruk kerstkaart

Maak en bestel je proefdruk

Maak en bestel je kerstkaart proefdruk

Zo ziet jouw proefdruk pakketje eruit

proefdruk kerstkaart

Naast jouw zelf ontworpen kaart, bevat het proefdruk pakketje een mapje met voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je goed zien en voelen welke keuze je wilt maken voor je uiteindelijke bestelling! Ook doen we er een flyer bij met informatie over de vervolgstappen. Heb je vragen na ontvangst van je proefdruk? Neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam!

De 5 meestgestelde vragen over proefdrukken

Onze kerstkaarten zijn van de hoogste kwaliteit, daar kun je van op aan. Toch is het handig om een proefdruk te bestellen. Op die manier kun je de kaart nog eens goed bekijken om te zien of deze helemaal naar wens is - of eventueel nog iets aanpassen als je iets gewijzigd wilt zien. Dat is ook handig wanneer je een eigen fotokaart hebt gemaakt. Zo weet je zeker dat de foto voldoende scherp is voor op de kaart.

Met een gratis account van Kaartje2go is je proefdruk echt he-le-maal gratis! Dat is een cadeautje van ons omdat we zo blij zijn dat je regelmatig iemand blij maakt met een kaartje :)

Bovendien bewaren we jouw proefdruk in je account, zodat je deze later eenvoudig terug kunt vinden als je een definitieve bestelling wilt doen.

Heb je (nog) geen account? Dan betaal je slechts €0,49 cent voor een proefdruk. Maak daarom meteen een account aan.

Naast jouw kerstkaart bevat ons proefdruk pakketje voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Zo kun je goed zien en voelen welke keuze je wilt maken voor je uiteindelijke bestelling! 

TIP: In je proefpakket vind je ook een flyer met informatie over de vervolgstappen. Kom je er niet helemaal uit, dan staat ons klanttevredenheidsteam voor je klaar!

Wanneer je al een proefdruk hebt gemaakt kun je deze terugvinden in jouw account (kijk hier: als je nog geen account hebt).

TIP: Maak een account aan om jouw proefdruk eenvoudig terug te vinden en bij te bestellen. Dat heeft nog meer voordelen, want je krijgt op elke bestelling korting en spaart ook nog eens voor gratis kaarten.

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen na ontvangst van je proefdruk? Neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam en laat je helpen door onze toppers!

Kerstkaarten keuzehulp

Voor welke gelegenheid is de kerstkaart?

Welke stijl past bij jou?

Welk thema vind je leuk?

Zoek je een kerstkaart voor iets speciaals?