Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Botanische kerstkaarten

Hou jij van takjes, blaadjes en kun je niet genoeg krijgen van natuurlijke kleuren? Dan zijn onze botanische kerstkaarten echt iets voor jou! We hebben de leukste kaarten in botanische stijl voor jou verzameld, zodat jij een mooie kerstkaart (met of zonder foto) kunt maken. Ga meteen aan de slag en bestel vandaag nog je gratis proefdruk.

Kerstkaarten in botanische stijl

Wat is er zo typerend aan een botanische kerstkaart? Allereerst zien we aan de randen van de kerstkaarten botanische elementen terug zoals dennentakjes en hulsttakjes met rode besjes. Ook zijn er kerstkaarten met dieren en grote jungle bladeren.

Hierdoor straalt de kaart een natuurlijk en rustig gevoel uit. Naast rustige groene kleuren zijn er ook kleurrijke kerstkaarten met grote bloemendecors voor een warme uitstraling.

De elementen worden met verschillende kleuren gecombineerd en zijn ook erg geschikt voor een kerstkaart met eigen foto

Botanische kerstkaarten, meer dan een trend

Al sinds 2017 zijn de botanische kerstkaarten erg populair. In 2018 was het een echte kerst trend en wij kunnen er zelf nog steeds geen genoeg van krijgen. Daarom kun je ze dit jaar terugvinden in de kersttrend Jungle Bells.

Bij Kaartje2go vind je het grootste aanbod kerstkaarten. Je kan kiezen uit meer dan 4000 kaarten in verschillende stijlen zoals hippe, klassieke of christelijke kerstkaarten en uiteraard nog veel meer.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13518 beoordelingen