Regenboogjes » Geboortekaartjes trend van 2020

In veel kinderkamers hingen ze al als macramé aan de muur, je vindt ze van hout in de speelhoek en nu zijn er ook regenboogjes op geboortekaartjes! Deze geboortekaartjes trend van 2020 is lieflijk en daarom perfect om je kindje mee aan de wereld voor te stellen. De regenboogjes op onze geboortekaartjes bestaan dan ook niet uit het bekende palet met kleuren als appeltjesgroen en felrood, maar hebben zachte tinten in verschillende kleurencombinaties. Naast de prachtige look van een geboortekaart met regenboog is er natuurlijk ook wat te zeggen voor de betekenis van dit natuurfenomeen. Een regenboog staat namelijk van oudsher symbool voor verbondenheid.

Geboortekaartjes met regenboogjes maken

Zoek je een kaartje om de geboorte van je kindje mee aan te kondigen, dan is het al een goede eerste stap om de stijl van het geboortekaartje te kiezen. Een regenboog geboortekaartje bijvoorbeeld. We hebben ze in veel verschillende tinten, zoals geboortekaartjes met aardetinten als warmrood, zacht oranje en okergeel voor meisjes. En bij een jongen past een regenboog geboortekaartje met een stoer donkerblauw, oudgroen en mint regenboogje natuurlijk. Is het gelukt om uit al die leuke kaartjes jullie favoriete kaartje te kiezen? Dan kun je het regenboog geboortekaartje voor je baby helemaal naar je eigen wensen maken. Kies je favoriete lettertype, voeg een andere achtergrond of wat extra hartjes toe en maak plaats voor een mooie foto. Als je je geboortekaartje opslaat in je account, hoef je na de geboorte van je kindje alleen nog maar de laatste info toe te voegen.

Gratis proefdruk geboortekaartje met regenboogjes

Superhandig en helemaal gratis: een proefdruk van het geboortekaartje! Niet alleen heb je het geboortekaartje dan al in eigen handen, ook ontdek je onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren die we erbij hebben gevoegd. Hiermee zie je van dichtbij of je geboortekaartje naar wens is, dat een andere papiersoort beter past of dat een bepaalde kleur envelop heel mooi matcht bij jullie regenboog geboortekaartje. Heb je toch nog vragen over je kaartje? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar.